Justin Engelke og Jess D'Argent fra Australia har vært bidragsytere på den erotiske bloggen Places of Intimacy, og har fått reise rundt på luksushoteller i Australia for å skrive om sine erotiske eventyr.
Justin Engelke og Jess D'Argent fra Australia har vært bidragsytere på den erotiske bloggen Places of Intimacy, og har fått reise rundt på luksushoteller i Australia for å skrive om sine erotiske eventyr. Foto: Skjermdump / Instagram

Dette paret får betalt for å ha sex på luksushoteller

Tester hotellene ved å ha sex på dem.

Publisert

Det australske paret Jessica D'Argent (23) og Justin Engelke (26) får betalt for å reise rundt på luksushoteller, ha sex og deretter fortelle om de intime eventyrene sine til andre reiselystne. 

Ja, du leste faktisk riktig. 

De vant en konkurranse arrangert av kondomprodusenten Skyn. Deretter bel de honorert for å skrive en reiseguide for andre som ønsker gjøre det samme på den erotiske reisebloggen Places of Intimacy

Places of Intimacy beskriver selv reiseguiden som «en guide til steder å være intime i, på, under, mot eller ved siden av». 

Les også: Nordmenn elsker denne rare sexlåten

- Vi skrev ikke bare om sex

I et utdrag fra den erotiske reisebloggen forteller Jess og Justin om da de besøkte hotellet The Atlantic i Byron Bay, som hadde en utendørs dusj og en hengestol i tilknytning til rommet deres: 

«Stolen var perfekt høyde, og en invitasjon for oss. Jeg løftet Jess opp på setet, og masserte vekk reisen forsiktig, omfavnet henne og forsikret meg om at jeg beveget meg i rytmen til den svingende stolen. Hun hang der, lykkelig i armene mine», skriver Justin. 

Blogginnleggene består av lignende erotiske beskrivelser fra hotellene paret har besøkt. 

Foto: Skjermdump

- Turen var fantastisk. Vi hadde to uker med alle utgifter betalte og reiste rundt på luksushoteller i Australia for å fortelle om opplevelsene våre, forteller Justin til Daily Mail Australia

Han spøker med at de ikke bare skrev om sex, men at de også gjorde anmeldelser av hotellene de bodde på. 

Ifølge Daily Mail fikk paret bruke 14 netter på ulike stjernehoteller i blant annet Sydney, Melbourne, Byron Bay, Tasmania og Vest-Australia. 

Les også: Fem merkelige sexstillinger du kanskje ikke vil teste ut

View this post on Instagram

Ready for holiday 2 😎

A post shared by J 💍 (@justin_engelke) on

Kondomprodusent står bak 

Jessica D'Argent og Justin Engelke har vært sammen i seks år, og ble plukket ut sammen med ti andre par fra hele verden til å skrive den noe utradisjonelle reisebloggen. 

- Jeg tror at sosiale medier har endret måten folk tenker rundt sex på i Australia. Det tok oss definitivt lenger tid enn andre land i Europa, sier Justin til News.com

Konkurransen ble utlyst på Instagram, og Justin forteller at de måtte gjennomføre en spørreundersøkelse for å kunne delta. 

- Vi måtte ta en mini-quiz og deretter sende inn en video hvor vi introduserte oss selv før et intervju over Skype. Det var en ganske intens prosess, men jeg hadde en god følelse og sa til Jess at jeg trodde vi kom til å vinne dette, sier Justin til Daily Mail. 

På spørsmål fra News.com om hva deres beste tips til andre som ønsker seg en hot weekend på hotell, svarer Justin: 

- Hvis du har god fantasi, kan du finne intimitet hvor som helst. 

Les også: Blogger Sofie Nilsen (22) skrev om at hun ikke føler stort behov for sex - da eksploderte kommentarfeltet

View this post on Instagram

Bali Villa 👌🏼

A post shared by J 💍 (@justin_engelke) on