ER MED FAMILIEN: Khloe Kardashian skal ha brukt tiden etter bruddet med Tristan Thompson sammen med familie og venner.
ER MED FAMILIEN: Khloe Kardashian skal ha brukt tiden etter bruddet med Tristan Thompson sammen med familie og venner. Foto: Instagram

Underholdning

Dette har Khloe Kardashian gjort i etterkant av bruddet med Tristan Thompson

Kilder sier at realitystjernen er klar for å gå videre for godt.

Publisert Oppdatert

Khloe Kardashians (34) brudd med barnefar og NBA-stjerne Tristan Thompson ble ikke akkurat en stille affære.

I februar skapte eksparet og Kylie Jenners bestevenn, Jordyn Woods (21) overskrifter verden over, da det ble kjenT at at Tristan og Jordyn hadde kysset etter en hjemmefest søndag 17. februar.

Jordyn Woods benektet forrige fredag at hun har hatt et romantisk forhold til Tristan Thompson, men innrømmet at de hadde kysset hverandre i talkshowet «Red Table Talk». Hun sa hun likevel ikke tok skylden for å ha ødelagt forholdet dem i mellom. Det fikk Khloe til å se rødt, og hun anklaget Instagram-modellen for å ha splittet familien hennes.

- Ikke et like stort sjokk som første gang

I etterkant av det mye omtalte intervjuet, gikk Khloe ut på Twitter med en rekke meldinger hvor hun modererte seg selv og skrev:

«Det har vært en forferdelig uke og jeg vet at alle er lei av å høre om alt (i likhet med meg), jeg befinner meg i en berg-og-dal-bane av føellser og jeg har sagt ting jeg ikke burde ha sagt. Ærlig talt, så er ikke det at Tristan er utro mot meg og ydmyker meg, et like stort sjokk som første gang».

Videre skriver hun:

«Det som har vært vanskeligere og mer smertefullt er å bli såret av noen så nær meg. Noen jeg elsker og som jeg behandler som en lillesøster. Men Jordyn skal ikke klandres for bruddet i familien min. Det var Tristans feil.»

«Jeg må gå videre med livet mitt og være takknemlig for det jeg har, familien min, helsen min og min nydelige baby True.»

Tilbringer tid med familen

I etterkant av alt oppstyret, har vi fått med oss at Khloe har brukt mye tid med familien sin. Blant annet stilte hun opp i det som kan se ut som en improvisert fotoshoot med lillesøster Kendall Jenner (22) og storesøster Kourtney Kardashian (39).

Der var hun kledelig antrukket i en glitrende bodysuit som ikke overlater spesielt mye til fantasien.

View this post on Instagram

Smile for the camera ✨

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

- Mer sinna enn lei seg

Ifølge kilder E! News har snakket med, skal Khloe være mer sinna enn lei seg etter bruddet.

Hun skal heller ikke ha planer om å nekte Tristan Thompson omgang med datteren deres True Thompson (10 mnd.), men forholdet deres kommer til å dreie seg om praktiske ting og ikke stort annet.

En annen kilde sier til People at Khloe skal ha forstått en viktig ting i etterkant av bruddet med basketballspilleren:

- Khloe har det greit. Hun er fortsatt opprørt over det som skjedde og snakker mye om det. Men det ser ut som at hun endelig kan se det alle andre har sett i lang tid - hun var alltid for god for Tristan.

Det er ikke første gang Tristan Thompson har blitt anklaget for utroskap. Rett før Khloe Kardashian hadde termin i fjor, ble han obeservert med opptil flere andre kvinner på nattklubber og hotell.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!