SUKSESSERIEN: Rodrigo Santoro og Thandie Newton i utfordrende scene i episode 4 av Westworld.
SUKSESSERIEN: Rodrigo Santoro og Thandie Newton i utfordrende scene i episode 4 av Westworld. Foto: HBO

Dette gir en enorm lidenskap for «Westworld»-Maeve

Vert og sexarbeider i HBO-serien begynner å finne svar.

Publisert

(SIDE2): Skuespiller Thandie Newton, kjent fra blant annet «Mission: Impossible II», mener den aktuelle rollen sin skiller seg ut.

- Hun er absolutt ikke en av de typiske kvinnelige karakterene du ser på film, sier Newton til HBO.

I forrige episode av sciencefiction-serien «Westworld», og da mener vi ikke den som ble sluppet natt til mandag her hjemme, kunne vi se at stadig fler roboter kommer nærmere sanneheten om deres eksistens.

En av dem som får flashbacks er vert og bordellmamma Maeve Millay (Thandie Newton). Vi kunne se hvor frustrert og redd hun ble av urovekkende glimt fra tidligere hendelser.

(Artikkelen fortsetter nedenfor klippet)

Screen9v2

I episode 4 finner Maeva blant annet tegninger av de såkalte vedlikeholdsarbeiderne i «Westworld» hun selv har skisset opp. Minnet kommer fra da hun våknet i den virkelige verden, på operasjonsbordet. Her kjer også den mye omtalte nakenscenen.

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

Screen9v2

LES OGSÅ: Nå begynner det å skje ting i Westworld

- Sannheten gir lidenskap

Videre i forrige uke kuttet Hector Maeve med kniv, og da finner hun det hun mistenker; en pistolkule som er blitt glemt i magen hennes i en av operasjonene i den virkelige verden. Dette gjør at Maeve får bevist at visjonene hennes ikke er mareritt, men de er ekte.

Denne åpenbaringen førte til usikkerhet hos verten, men også til en dampende sexscene sammen med Hector.

- Hun drives av sannheten. Tanken på at hun bedras og lures, det skaper en enorm lidenskap for henne, sier Newton til HBO.

Ifølge ulike amerikanske nettsider blir Maeve mer og mer bevisst, og en viktig karakter for serien. Hun er nå karakteren HBO-seerne vil ha mer av.

LES OGSÅ: Anmeldelse: Westworld

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Screen9v2

Screen9v2

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!