Foto: TV2

Dette gikk ikke helt som planlagt

Nakenfotograferingen fikk uventede tilskuere.

Publisert

(SIDE2): I søndagens episode av «Tigerstaden» er det duket for den mye omtalte nakenfotograferingen av Vålerenga-spillerne.

Anette-Marie Antonsen (26) inngikk nemlig en veddemål med hockeygutta; om hun klarte å samle 500 jenter til Vålerengas hjemmekamp mot Frisk Asker, så måtte Vålerenga-spillerne stille opp på nakenfotografering.

Takket være heftig promotering blant annet på sin blogg, og på en Facebook-side opprettet for arrangementet, klarte hun det.

- Jeg synes det var en morsom greie, og en vinn-vinn situasjon for meg. Jeg fikk både flere folk til og komme, og jeg fikk fotografere nakne gutter, sier Antonsen til Side2.

Foto: Alessandra Langum

Om disse jentene fortsatte å komme til kampene vet hun ikke, men hun mener å ha bidratt til å ha gitt dem økt oppmersomhet om ikke annet.

- Ikke pinlig
Når det kom til stylinghjelp var ikke Tigerstaden-kollega Mari Haugersveen vondt å be. Selv beskriver Antonsen dette som en «drømmedag».

- Jeg synes ikke det var pinlig, men jeg rødmet. Det var jo selvfølgelig ikke fordi jeg ville at de skulle gå, men jeg ble litt satt ut der og da, sier Antonsen.

Fotograferingen foregikk i Kanonhallen på Grefsen, og fotograferingen av de lettekledde guttene tok ikke mindre enn ti timer.

Av 28 gutter på laget, var det 20 som stilte. Alle poserte på forskjellige steder, og på forskjellige måter, og fellesnevneren var at de alle var helt nakne.

Eldre garde utenfor vinduet
Da hun skal fotografere sin tidligere flamme, canadiske Ryan Garlock, går imidlertid ikke alt etter planen.

- Her inne går det gutter alle veien, kliss nakne - det er mye kropp, og på utsiden går det masse folk og ser ut til å inspisere, mens Ryan sitter kliss naken innenfor vinduet.

- Jeg tror ikke de var helt forberedt på hva som skjer her inne, sier hun, og bryter sammen i latter.

Se klippet her:

Antonsen den nye jenta i sesong to «Tigerstaden». Hun tar med dette over for Therese Haugsnes som var med i forrige sesong.

Antonsen er fra før av fotograf og blogger, i tillegg til å være nyutdannet journalist.

Tigerstaden ser du på TV2 Bliss søndag klokken 20.00.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!