Foto: Silje Bjørnstad, Mediehuset Nettavisen

Dette er jentene i årets «Paradise Hotel»

- Jeg hører at jeg har en fin kropp, og det synes jeg selv også.

Publisert

MEXICO (SIDE2): Nå er innspillingen av årets «Paradise Hotel» i gang og det er festglad jentegjeng som er klare for å sjekke inn på hotellet.

Realityserien «Paradise Hotel» spilles inn syvende sesong og i disse dager møter deltakerne hverandre for aller første gang. Det er selvfølgelig ingen som vet noe om de andre deltakerne eller hvor mange som sjekker inn på hotellet i løpet av de første dagene.

Side2s journalist Silje Bjørnstad er på plass i Mexico for å dekke Paradise Hotel.
Side2s journalist Silje Bjørnstad er på plass i Mexico for å dekke Paradise Hotel. Foto: Guro Holmene

Side2 har møtt fem av «Paradise»-jentene, men navn og ansikt blir ikke avslørt ennå.

Jente (25)

Yrke: Jobber i barnehage

- Mesteparten av fritiden min går med til å trene. Jeg har lyst til å stille i bikinifitness, men nå blir jo det lagt litt på hylla siden jeg er med her. Og det blir en utfordring å ikke få trent sånn som jeg pleier, jeg har mye energi og blir fort rastløs.

Hva slags forventninger har du til å være med i «Paradise Hotel»?

- Jeg håper jeg får en helt unik opplevelse ved å være med i Paradise Hotel. Det er liksom ikke en tur man kan bestille seg over internett. Og at jeg kommer til å huske det for resten av livet, så håper jeg selvfølgelig at jeg får masse nye venner.

Hva slags gutter håper du sjekker inn på hotellet?

-Jeg liker vanligvis gutter med litt muskler og tatoveringer, som samtidig har glimt i øyet og sjarm. Men egentlig så håper jeg det ikke kommer inn en type jeg kunne falt for. Så håper jeg det kommer inn noen morsomme gutter, for humor er veldig viktig for meg. Jeg er ikke ute etter en kjæreste og jeg kommer IKKE til å ha sex på TV. Litt kos er greit, bare det ikke går for langt. Også håper jeg det ikke kommer noen gutter som er veldig høye på seg selv, og bare bytter partner på grunn av utseendet.

Hvilken rolle kommer du til å ha inne på hotellet?

- Jeg kommer godt overens med de fleste, noe jeg tror er en fordel. Jeg tror jeg kommer til være den morsomme, litt rare, selv om det ikke ser sånn ut. Folk tar ofte feil av meg der. Men jeg kan nok ta litt plass, i alle fall på fest.

Beskriv deg selv med tre ord?

- Humoristisk, energisk, positiv.

Foto: Silje Bjørnstad, Mediehuset Nettavisen

Jente (20)

Yrke: Butikkselger og student

- Jeg elsker å trene, både styrke og kondisjon, så jeg er generelt veldig aktiv. Ellers så elsker jeg å feste og er ute omtrent hver helg. Og jeg er veldig glad i å reise og å møte nye folk. Jeg er med på Paradise Hotel fordi jeg rett og slett var lei A4-livet, og jeg tror det blir veldig kult.

Hva gleder du deg mest til i «Paradise Hotel»?

-Jeg gleder meg mest til å se guttene! Jeg håper de er litt sånn «player»-aktige, og høye, mørke og godt trente. Drømmetypen er høy, blåe øyne, veldig veltrent, ha sixpack og sprettrumpe – og selvfølgelig være hyggelig, omtenksom og gentle man. Jeg faller desseverre ofte for «playere». Men jeg er ikke ute etter en kjæreste, det skjer ikke! Det blir IKKE sex. Så håper jeg det ikke kommer inne gutter som er høye på seg selv og frekke.

Hvem kommer du til å være inne på hotellet?

- Jeg kommer til å være den som aldri blir lei av å feste og som prater mye. Jeg har aldri stemme igjen dagen etter en fest! Og det hender jo at ølbrillene kommer på, og da kan det komme litt fylleangst, men det skjer ikke så ofte altså. Jeg er ikke en person som tenker mye taktikk, jeg kommer nok til å ligge litt lavt og ta ting som det kommer. Min sterkeste side er at jeg kan lese folk ganske lett og jeg ser når folk lyver.

Hvordan blir det å sprade rundt i bikini på TV da?

-Paradise er jo bikini. Jeg tenker at hvis du er veldig ukomfortabel med kroppen din, så er det feil program å være med på. Jeg trener og er fornøyd med min kropp i alle fall.

Beskriv deg selv med tre ord?

- Glad, omtenksom og hyggelig.

Jente (22)

Yrke: Salgsmedarbeider

- Jeg er veldig spontan og eventyrlysten, i tillegg til at jeg elsker å reise. Så når det dukker opp muligheter som det her, så må jeg bare ta dem. Og jeg skal jo prøve å vinne. Jeg forventer ikke å finne meg en kjæreste her, men man vet jo aldri. Det er bare det at de typene jeg faller for ikke er typer som hadde meldt seg på et program som «Paradise Hotel».Jeg faller for «laidback» snowboardgutter. Kanskje han spiller i band med litt sånn halvlangt hår og som IKKE ser på «Paradise Hotel». Jeg savner ikke å ha en kjæreste, men det er jo hyggelig. Så hvis anledningen byr seg,og jeg møter en jeg liker, så kan det være riktig.

Hva tenker du om å ha sex på TV da?

- Jeg synes faktisk det er verre å være ond mot noen og å mobbe, Jeg vil jo prøve å unngå det, med tanke på familien min, men for meg er det ikke verdens undergang om det skulle skje. Det er jo noe alle gjør.

Hva er din sterkeste side når du skal inn på hotellet?

-Jeg er morsom og jeg har drevet mye med teater, så jeg håper at det kan være en fordel her i «Paradise Hotel». Jeg gleder meg mest til å feste, jeg er en skikkelig partyjente og danser gjerne på bordet!

Hvordan blir det å sprade rundt i bikini på TV?

- Det har jeg ikke noe problem med og de guttene jeg har vært sammen med har vært fornøyde de. Jeg hører at jeg har en fin kropp, og det synes jeg selv også. Jeg føler meg ganske fin.

Beskriv deg selv med tre ord?

- Ærlig, morsom og følsom.

Jente (21)

Yrke: Jobber på sykehjem og i butikk

- Først tenkte jeg at å være med i «Paradise Hotel» ikke var meg i det hele tatt, men så tenkte jeg litt over det og følte at hvis jeg ikke sier ja nå, så kommer jeg til å angre. Så nå er jeg bare kjempeglad for at jeg ble med.

Hva slags forventninger har du til «Paradise Hotel»?

- Nå gleder jeg meg bare til å sjekke inn og å møte guttene. Men det er noe som ikke stemmer, for vi jentene kommer så godt overens og er veldig like, så jeg er spent på hvordan det blir videre. Uansett så skal vi ha det mye gøy sammen, og jeg gleder meg veldig til å få en partner og å feste! Men det er helt uaktuelt å få meg en kjæreste og ha sex på TV. Også er jeg redd for å legge på meg, det blir nok mye mat og drikke.

Hva slags gutter håper du sjekker inn?

-Jeg håper jo at det er noe fint å se på der inne. De må gjerne ha mørkt hår, og være kjekk og snill. Men samtidig så tenker jeg at det kan være litt dumt slik at ikke alle jentene går etter den samme gutten. Så jeg kommer til å velge partner basert på personlighet og humor. Jeg håper også at det sjekker inn en homofil, jeg tror det hadde vært veldig gøy. Men jeg vil ikke at det sjekker inn sånne harry-gutter med caps og snus i overleppa.

Hvordan skal du vinne «Paradise Hotel»?

- Jeg tror folk ser på meg som hun stille, sjenerte og litt tilbakeholdne og at jeg ikke blir sett på som noen trussel, men det er mye som skjuler seg bak her. I begynnelsen vil jeg nok være veldig forsiktig og få partneren til å stole på meg. Men hvis vi står der og jeg må ta et kjipt valg for at jeg selv skal gå videre, så kommer jeg til å gjøre det. Jeg gleder meg jo ikke til å gå bak ryggen til folk, men det kommer til å skje og det kommer til å bli tøft. Jeg tror jeg kommer til være hun uskyldige og rolige, men samtidig morsomme og søte. Jeg er ikke en som skriker etter oppmerksomhet, men når jeg får alkohol i kroppen skjer det noe og da kan jeg ta litt mer plass.

Beskriv deg selv med tre ord?

- Omsorgsfull/omtenksom, snill og givende.

Jente (22)

Yrke: Student

-Jeg har egentlig ikke så mange hobbyer, jeg jobber ved siden av studiene, liker å reise og er sammen med venner. Ellers så slapper jeg av og tar livet med ro.

Hvorfor er du med på «Paradise Hotel»?

- Jeg kunne bare ikke la sjansen slippe unna og jeg er med for å vinne. Det er nok sikkert mange som tror jeg er med for å få en badeferie, men jeg skal helt til topps. Jeg er ikke med for å få en kjæreste. Det er sjeldent jeg blir forelska og her inne så er man liksom inne i sin egen boble, så da får man eventuelt snakke om ting når man kommer ut. Jeg tror det kommer til å bli den beste opplevelsen jeg noensinne har vært med på. Også er jeg veldig glad i en fest! Men jeg er ikke komfortabel med å gå rundt i bikini.

Hva slags rolle vil du få på hotellet?

- Jeg lager mye liv og stemning, så jeg tror det blir veldig tomt der inne hvis jeg blir stemt hjem. Men jeg kommer nok til å være hun vimsete, jeg er rett og slett veldig klønete. Jeg hater drama, men jeg synes det er gøy når det er forskjellige folk med ulike meninger som samles i stedet for at man går rundt og er venner hele tiden.

Hvilke gutter håper du sjekker inn?

-Høy og mørk er det beste, og at gutta har tatoveringer. Jeg håper ikke at det kommer inn gutter som er superhøye på seg selv og ikke er noe kjekke i det hele tatt. Da blir jeg så skuffa.

Beskriv deg selv med tre ord?

-Blid, utadvendt og morsom.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!