UNDERTØY BRUKT SOM KLÆR: Den italienske influenceren Chiara Ferragni i en gjennomsiktig body fra merket Intimissimi brukt som vanlig overdel.
UNDERTØY BRUKT SOM KLÆR: Den italienske influenceren Chiara Ferragni i en gjennomsiktig body fra merket Intimissimi brukt som vanlig overdel. Foto: Instagram

Trend

- Dette er den mest populære undertøystrenden akkurat nå

Drit i synlige BH-stropper - nå skal undertøyet vises frem, ifølge italiensk motepersonlighet.

Publisert

Blonder, sateng, stringtruser, hipstertruser, pushup-BH, balconette-BH - undertøy kommer i alle tekstiler, former og varianter. Enda så lite de aller fleste rundt oss faktisk får se av hva vi har på oss under klærne, er det samtidig også en del av moten som stadig er i forandring. Og nå skal det under synes i større grad enn før.

Who What Wear har tatt en prat med influencer og IT-girl Chiara Ferragni (31) om nettopp undertøy på FW18/19-visningen til det italienske undertøysmerket Intimissimi under moteuken i Milano, for å lure ut hva som er det hotteste i den italienske undertøysverdenen akkurat nå. Chiara har tidligere vært et av merkets ansikter utad.

På spørsmål om hva influenceren ser mest av på undertøysfronten for tiden, svarer hun:

- Undertøy brukt som vanlige klær.

- Det er en av de største trendene og jeg elsker det så mye. For eksempel liker jeg å bruke bodyer, for det meste, sammen med mer avslappede bukser eller skjørt fordi de føles feminine og sexy. På samme tid er de veldig komfortable slik at du føler deg mer selvsikker. Jeg mener det er viktig å ikke bare følge trender, men virkelig se hva som funker best for din kroppstype og med din selvtillit. Du kommer aldri til å se ut som du prøver for mye hvis du føler deg komfortabel. Hvis ikke kommer du til å miste det vakre med antrekket ditt.

Chiara Ferragni er kjent for de fleste fra bloggen The Blonde Salad, hvor hun etter hvert har bygget seg en stor følgerskare. På Instagram har hun hele 15 millioner følgere.

Det er ingen tvil om at den italienske bloggeren har trykket undertøystrenden til sitt bryst. Ved en rekke anledninger de siste månedene har hun vært å se i antrekk med innslag av nettopp undertøy, enten det er florlette saronger eller undertøysinpirerte overdeler:

View this post on Instagram

✨🌟🌙

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

View this post on Instagram

Dinner at 12.30 am in Ibiza 😍 #ChiaraTakesIbiza

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Tidligere i år skrev også amerikanske Elle om undertøystrenden hvor man bruker undertøy over eller i stedet for vanlige klær.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!