Dette er årets Paradise-jenter

- Jeg hadde ikke brydd meg så mye når det gjelder å ha sex på TV.

Publisert

(Mexico, SIDE2): I disse dager starter innspillingen av den åttende sesongen av Paradise Hotel. Side2 er til stede i Mexico og blir bedre kjent med deltakerne.

Vi har snakket med flere av jentene som skal sjekke inn på hotellet og her blir du litt bedre kjent med tre av dem.

Jente (23)

Denne deltakeren forteller at hun er veldig opptatt av hud, hår og sminke, samt trening.

- Jeg er med på Paradise Hotel fordi jeg ønsker et avbrekk og for komme meg litt bort. Inne på hotellet håper og tror jeg at jeg blir sett på som en snill og omsorgsfull person. Jeg blir veldig sosial når jeg drikker, sikkert litt for mye for noen.

Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

Hva slags gutter liker du?
- Jeg liker nok mest gutter som er eldre og som tenker litt mer. De som er veltrente og tar vare på seg selv. Og humor er viktig! Jeg liker ikke høylydt skriking og at man skal showe hele tiden, og det gjelder både gutter og jenter, da blir jeg sliten.

Beskriv deg selv med tre ord?
- Omsorgsfull, spontan og ambisiøs.

Hva tenker du om å ha sex på TV?
- I utgangspunktet kunne jeg ikke ha hatt sex på TV, det faller ikke meg naturlig. Men man skal aldri si aldri, og skjer det, så er det sikkert en grunn for det. Men det er ikke noe jeg planlegger for å si det sånn.

Jente (20)

20-åringen beskriver seg selv som utadvendt, høytlydt og energisk. Hun forteller at hun er mest fornøyd med puppene sine og understreker at de er helt naturlige.

- Jeg er en guttejentene og tror jeg kan bli veldig god kompis med guttene inne på hotellet, og jeg blir fort sliten av jenter. Sånne kaklende jenter som ikke klarer å svare for seg selv irriterer og provoserer meg. Og jeg håper ikke det sjekker inn typiske klysegutter. Jeg vil heller at det kommer inn sånne tullegutter og jeg liker gutter som ikke tar seg selv så veldig høytidelig.

Hva er dine tanker om å ha sex på TV?
- Jeg hadde ikke brydd meg så mye når det gjelder å ha sex på TV, men det er jo visse personer hjemme jeg ikke vil skal se det. Men ja, jeg kunne ha hatt det, men jeg går ikke inn for det.

Fortell en hemmelighet om deg selv?
- Jeg har lang tunge. Og kan slikke meg selv på nesa! Og jeg MÅ dusje hver eneste dag.

Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

Jente (21)

- Jeg er med på Paradise Hotel for å få et minne for livet.

Hva slags gutter håper du sjekker inn på hotellet?
- Det har ikke så mye å si hvordan guttene ser ut. Det viktigste er at man behandler deg med respekt og er snill med deg, og ikke at han sender deg ut fordi du ikke vil ha sex med ham. Gutter som bare snakker om seg selv og som ikke er interessert i å bli kjent med de andre håper jeg IKKE sjekker inn!

Beskriv deg selv med tre ord?
- Korttenkt, jeg tenker aldri over konsekvensene før de kommer. Spontan og jeg har masse selvironi.

Hvordan tror du vennene dine vil beskrive deg da?
- Barnslig og gal. Og at jeg mobber meg selv hele tiden, jeg har veldig mye selvironi.

Hva slags kroppsdel er du mest fornøyd med?
- Søk meg opp på Instagram så ser du det, ha ha! Det er rumpa. En av favorittøvelsene mine når jeg trener styrke er «kick backs», da får jeg skikkelig kontakt med rumpa.

Les også: Åtte TV-serier vi gleder oss til i 2016

Les også: Årets 10 beste Paradise Hotel-øyeblikk