Dette er årets «Paradise Hotel»

I år inviterer Triana Iglesias Paradise-deltakerne til et helt nytt hotell!

Publisert

(SIDE2): Innspillingen av Paradise Hotel er godt i gang og Side2 har tidligere gitt de første glimtene av årets Paradise-jenter og en sniktitt på årets Paradise-gutter.

I dag ble det avslørt at det i år er et nytt hotell for Paradise-gjestene og Side2 gir deg de første bildene av det nye stedet.

- Enda lekrere!

I videoklippet øverst i artikkelen tar programleder Triana Iglesias oss med på en rundtur og viser oss de ulike rommene.

PROGRAMLEDER TRIANA IGLESIAS på det nye Paradise Hotel.
PROGRAMLEDER TRIANA IGLESIAS på det nye Paradise Hotel. Foto: Silje Bjørnstad (Side2)

- Det nye hotellet heter Casa Occidente ligger på toppen av et lite fjell og er en arkitektonisk perle der både huset og bassenget er som et smykke, sier pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, til Side2.

- Casa Occidente ligger i samme område som det gamle hotellet Las Glorias. På andre siden av bukten ligger et identisk hotell, men i gul farge.

Vil ikke havne på Solo-rommet

Glomlien forklarer at de siste fire sesongene av Paradise Hotel har blitt spilt inn på samme sted og at det er viktig å fornye konseptet ved å blant annet bytte location.

- I tillegg så er det nye hotellet enda lekrere! mener TV3-pressekontakten.  

PARADISE HOTEL 2016 har selvfølgelig solsenger og basseng.
PARADISE HOTEL 2016 har selvfølgelig solsenger og basseng. Foto: (TV3)

Hva er de største forskjellene på dette nye hotellet og det gamle?

- Casa Occidente er mer intimt da de fleste bor på rom i selve huset, i tillegg er det to kjempefine bungalower i hagen. Solo-rommet er det som skiller seg mest ut fra tidligere da det er bittelite med en liten madrass og en hengekøye, det er ingen luksus å havne der!

Vi i Side2 gleder oss masse til årets sesong og mens vi venter så kan du se høydepunktene fra 2015 her: Årets 10 beste Paradise Hotel-øyeblikk.

Foto: (TV3)
Foto: (TV3)
Foto: (TV3)
Foto: (TV3)
Foto: (TV3)
Foto: (TV3)
Foto: (TV3)