Hvilken av disse uttrykkene definerer ditt forhold?
Hvilken av disse uttrykkene definerer ditt forhold? Foto: Istock

Det finnes 6 forskjellige typer nettromantikk. Har du hørt om dem?

Publisert

Det er litt ekkelt å ikke vite helt hvor du står med din potensielle kjæreste, og det kan faktisk være en veldig god årsak til dette.

I følge Daily Mail har datingappn Happn utført en undersøkelse der de har spurt flere av sine brukere om å lage en liste som definerer deres nåværende status i de romantiske relasjonene de har dannet seg i løpet av det siste året. 

Flere betegnelser som 'ghosting' kommer opp, men så kommer det flere uttrykk som 'haunting' og 'DTF' opp. Vi har samlet seks av 6 uttrykk som vi mener at alle burde huske i tilfelle varsellampene blinker ukontrollert. 

Les også: 10 tegn på at han er i ferd med å ghoste deg

1. Ghosting

Dessverre er dette et kjent uttrykk i dagens datingkultur. 

Dette betyr at man kutter all kontakt og kommunikasjon med en potensiell partner uten noe forvarsel eller forklaring.

Det starter med at man slutter å svare på meldinger, og at man finner all slags unnskyldninger for å ikke være med vedkommende mer. Etter hvert tyr man til drastiske handlinger som å fjerne daten sin på sosiale medier istedenfor å bare si at man lenger ikke er interessert. 

2. Fading

Å fade ut noen er en kjipere og mer smertefulle varianten av ghosting.

Fyren som du har truffet på i flere uker vil fortsatt være tilgjengelig, men han kommer ikke til å stille opp like sterkt som tidligere. De snapper deg gjerne i ny og ne når det passer dem, tar initiativ til diverse planer, men følger aldri opp når den dagen kommer. 

Dere slutter å tekste hverandre, og går flere uker uten å sees. Til slutt sitter du med følelsen av at dere aldri fikk 'avsluttet' ordentlig. 

3. Haunting

Dette begrepet beskrives i kjølvannet av at du har blitt ghostet, eller at du har ghostet noen. 

En dag er ting mellom dere helt perfekt, og neste dag har de forsvunnet. Du aksepterer at du har blitt ghostet, og du håper at de aldri snakker med deg igjen. Men selvfølgelig dukker han opp fordi han påstår at han gjorde en feil. Sannheten er bare at jenta han dumpet deg for var ikke like spennende, så han vil nedi buksa di igjen.

De som hjemsøker deg tar aldri direkte kontakt med deg, men gjør seg gjerne til ved å like alle bildene dine på Instagram eller slenge inn en kommentar på de flotte selfiene du legger ut på mystory. Ghoster han deg en gang, kommer han til å gjøre det igjen.

Les også: 12 tegn på at du dater altfor mye

4. Thirsting

Å 'sikle' på noen er noe av det mest relaterende følelsen jenter kan ha uten å måtte ønske det. Vi skulle virkelig ønske at vi slapp unna dette.

Når du tørster eller sikler etter noen, betyr det vanligvis at de ikke har lagt merke til deg eller at de sikler etter deg på samme måte. 

Dette forgår som regel når man sitter på Instagram og sikler over gutter som du ikke kjenner, til at du gjerne fantaserer over en kar som du skulle ønske var bare din. 

5. Cuffing

Å 'cuffe' er sesong basert romantikk som handler om å ha noen rundt høst-/vintertiden. 

Det er ingenting som er galt om å ha denne type relasjon, så lenge begge er klar over hva det går ut på. Dessverre er det tilfeller der gjerne du tror at dette er kun for høsten og vinteren mens karen du treffer tror at det er noe mer mellom dere. 

De som 'cuffer', kommer aldri til å gjøre noe romantisk ut av dette, og er kun ute etter noen som kan holde dem varme gjennom de kjøligste månedene. Sekundet våren inntreffer vil de forsvinne før du rekker å uttrykke hvordan du føler for dem. 

6. 'Hva er vi?'

Dette er det aller siste steget før det blir offisielt mellom deg og drømmemannen. Å definere deres romantiske relasjon er kanskje noe av det beste som kan skje med deg.

Dere har ikke tatt til den 'riktige' tittelen enda, men dere er langt forbi alle de vanskeligste stadiene. Alle vennene deres vet hvem du er, og venninnene dine har allerede døpt dere som årets kjærestepar. 

Alt føles riktig, og begge vet at dere er ment for hverandre. 

Les også: 12 tegn på at du er sammen med en fuckboy

Les også: 12 ting du garantert er lei av å høre som singel

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!