- Det er ikke noe hyggelig å se seg selv på den måten

Triana Iglesias om sinneutbruddet på «Paradise Hotel».

Publisert

Mexico(SIDE2): TV-kjendis og modell Triana Iglesias (32) er klar for sin syvende sesong som programleder i realityserien «Paradise Hotel».

LES også: Dette er jentene i årets «Paradise Hotel»
OG her: - Jeg blir irritert av stygge jenter

Bruker ikke manus

Som programleder blir man naturligvis veldig involvert i TV-programmet man skal lede og under fjorårets «Paradise»-finale klarte ikke Triana bare å stå å se på. Det var Nico og Aurora som stod i troskapstesten og de to slapp kula nesten likt. Da det ble klart at det var Aurora som gikk av med seieren rant det over for Labi.

«Det klikker for meg. Først og fremst så fortjener Nico det så mye mer, han har spilt et ærlig spill, og så ser du hvor fake den bitchen er…», sa «Paradise»-deltakeren.

«Hei hei hei» Slapp av! Han kastet jo kula samtidig, vi måtte avgjøre dette ved å gjennom filmen for det var så likt. Hvorfor er hun en dårligere person enn han da? Jeg forstår ikke hva problemet er. Jeg forstår dere har hatt deres fight inne på hotellet men nå har folk skværet opp», sa en tydelig irritert Triana.

Les saken her: Triana rasende på Paradise Hotel-deltaker

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Silje Bjørnstad (Nettavisen)

Til Side2 forklarer 32-åringen at hun hadde manus under de første sesongene av TV-programmet.

- Men det har jeg gått helt bort fra. Jeg er egentlig ikke en som blir sint slik som jeg ble under finalen i fjor. Jeg sier ifra forsiktig, men når jeg reagerer slik som jeg gjorde i fjor så har jeg allerede prøvd å si ifra på en hyggelig måte flere ganger, sier Triana. -Det ble bra TV, men det er ikke så hyggelig å se seg selv sånn etterpå. Det er ikke så mange ting som gjør meg sint, men urettferdighet er en av de og jeg synes det var mye urettferdighet der og det å behandle folk dårlig og snakke dritt om folk gjør meg veldig sint. Så det kan nok trigge meg.

LES også: - Paradise er ikke et sex-hotell

6-7 kofferter med klær

I løpet av en sesong av «Paradise Hotel» ser vi Triana i flere titalls ulike antrekk og programlederen kan fortelle at hun har med sin egen stylist til Mexico. Programleder-garderoben består av hele 6-7 kofferter med minst 60 ulike antrekk og Triana har heller ikke ingen problemer med å si ifra om ikke «Paradise»-antrekkene faller helt i smak.

- Jeg har stylist og vi kjenner hverandre ganske godt, og det er nok ikke alt jeg går med på TV som jeg hadde gått med selv. Men jeg synes det er fint. Jeg ville aldri tatt på meg noe jeg ikke synes er fint, sier hun til Side2. -Hvis det er noe jeg virkelig ikke har lyst å gå i, så sier jeg ifra.

- Perfekt sted for Yoga

Det kan bli lange arbeidsdager for den flotte brunetten og Triana presiserer at hun slettes ikke er på noen ferie.

- Folk tror jo at jeg ikke jobber noe da jeg er her nede fordi jeg ikke er så mye på skjermen. Jeg jobber både dag og kveld, men jeg klager ikke, det er et veldig fint sted å ha lange arbeidsdager, forklarer hun. Mange tror jeg bor på hotellet og at jeg er sammen med deltakerne, er med på festene og sånne type ting. Men de er alene på hotellet og jeg bor på en strand i en bungalow. Det er primitivt og litt sånn hippiestil over det hele og det passer meg egentlig veldig bra.

Når Triana har fri fra jobb i Mexico benytter hun tiden til å trene og å meditere.

- Jeg gjør mye Yoga og det stedet er jo skapt for nettopp det. Ellers så leser jeg bøker og trener med en del frivekter. Og så spiller vi poker! smiler Betsafe-ambassadøren.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!