Foto: Skjermdump / Instagram

Designeren gjemmer hemmelige symboler og skjulte budskap i brudekjolene sine

Er dette den nye brudekjoletrenden?

Publisert

Vi er godt inne i bryllupssesongen allerede, og det er nok av brudekjoler og annet brudestæsj der ute å sikle over. 19. mai gifter Meghan Markle og prins Harry seg, og det begynner å dukke opp lykkelige, nygifte brudepar på Instagram og Facebook. 

Midt oppe i alle forberedelsene til det britiske prinsebryllupet, har en brudekjoledesigner fra London klart å vekke motemagasinet Vogues oppmerksomhet: 

Hermione De Paula, som er basert i London, har gjort det til sin signatur med tiden å utsmykke de nydelige brudekjolene sine med spesialtilpassede broderier. 

Les også: Slik handler du brudekjole på budsjett

I broderiene kan kundene enten velge å få brodert initialene sine, bryllupsdatoen sin, eller sitater fra kjærlighetsbrev inn i kjoledesignet. 

Resultatet er subtilt og forsiktig med hemmelige symboler og skjulte budskap du bare legger merke til hvis du ser ekstra godt etter. Det er med andre ord for brudene som ønsker det lille ekstra i brudekjolen sin. 

Klarer du se broderiet? Se på bildet under: 

- Hver kjole er designet rundt bruden for å lage et unikt plagg hun kan holde kjært for alltid, sier designeren til magsainet. 

Hun har bakgrunn innenfor kunst, noe som har gitt henne kunnskap om delikate designer og et helt lite bibliotek av botaniske illustrasjoner. 

Brudene kan jobbe med designeren for å velge seg ut hvilke blomster de ønsker brodert, eller de kan få designet egne symboler som kallenavn, bryllupsdato eller favorittblomsten sin. 

Ifølge Vogue ønsker noen et broderi som virkelig er synlig for omverdenen, mens andre ber designeren om å "gjemme" beskjedene de ønsker å ha på kjolen. Noen ber henne til og med om å inkludere kjæledyrene sune. 

Ser du den franske bulldogen på kjolen i bildet under? :) 

Tidligere har Hermione De Paula tilbrakt flere år i Los Angeles hvor hun designet rød løper-kjoler for blant annet Keira Knightley, Rita Ora og Beyoncé. 

- Sløret er ofte hvor bruden får være mest kreativ, sier hun. 

- Vi har lagt på så mange rørende beskjeder, slik som linjer fra personlige dikt, eller sangteksten til parets første dans sammen. 

Se flere bilder av De Paulas nydelige design under: Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.