TILBAKE PÅ SKJERMEN: Mange husker kanskje at Reese Witherspoon (t.v.) spilte Jennifer Anistons lillesøster i «Friends», men turte ikke gjøre comeback. . Nå er de å se sammen i den nye dramaserien «The Morning Show».
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Mange husker kanskje at Reese Witherspoon (t.v.) spilte Jennifer Anistons lillesøster i «Friends», men turte ikke gjøre comeback. . Nå er de å se sammen i den nye dramaserien «The Morning Show». Foto: Reuters / NTB scanpix

Underholdning

Reese Witherspoon røper at hun takket nei til å returnere i «Friends»

Avslører hva som skremte henne fra å gjøre comeback.

Publisert Oppdatert

Reese Witherspoon (43) og Jennifer Aniston (50) er tilbake på skjermen i dramaserien «The Morning Show» på Apple TV+, men mange husker kanskje at de to skuespillerne var aller først å se sammen i den legendariske TV-serien «Friends».

Der spilte Reese karakteren Jill, den irriterende lillesøsteren til Jennifers rolle som Rachel. Jill kommer til New York for å henge med (plage) storesøsteren etter at faren deres slutter å betale for henne. Bare sjekk her:

Jill har inge steder å bo og et ørlite shoppingproblem, noe som gjør at hun må søke tilflukt hos søsteren. Selv om hun bare var å se i serien én runde, rakk hun å gjøre stort inntrykk.

I et nytt intervju med Associated Press Entertainment, skryter Jennifer Aniston og Reese Witherspoon av hverandre om hvor gode de synes hverandre var foran livepublikum. For de som ikke visste det, er mesteparten av «Friends» spilt inn med publikum til stede i studio.

I motsetning til Jennifer Aniston, trivdes ikke Reese Witherspoon foran ekte mennesker i studio.

- Du er så god foran livepublikum! utbryter Reese Witherspoon, og sikter til kollegaen.

Aniston svarer med:

- Du var også. Du glemmer det fordi du besvimte av frykt, men du var så bra og plettfri.

Witherspoon forteller at hun aldri har spilt foran et live publikum i etterkant.

- Visste du at de spurte meg om det? sier hun vendt mot kollegaen.

- Jeg sa at jeg ikke kunne gjøre det. Jeg var for redd. Jeg ble redd! De spurte meg om jeg ville komme tilbake og jeg bare: «Jeg er for nervøs». Vet du hva annet som er skremmende? «Saturday Night Live». Skremmende.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!