SJALU: Chrissy Teigen og John Legend er et av kjendisverdenens mest profilerte par, og har vært sammen i ti år. Nå forteller Chrissy Teigen spøkefullt på Twitter om den gangen hun brøt sammen av sjalusi på musikkvideoinnspilling med ektemannen tidlig i forholdet.
SJALU: Chrissy Teigen og John Legend er et av kjendisverdenens mest profilerte par, og har vært sammen i ti år. Nå forteller Chrissy Teigen spøkefullt på Twitter om den gangen hun brøt sammen av sjalusi på musikkvideoinnspilling med ektemannen tidlig i forholdet. Foto: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images

Kjendis

Derfor hater Chrissy Teigen denne John Legend-sangen

- Oppførte meg som en drittsekk foran en stor gruppe mennesker, sier modellen om sjalusiepisoden.

Publisert Oppdatert

Modell og forfatter Chrissy Teigen (32) er kjent for å holde det ekte med følgerne sine i sosiale medier, og nå har dama gjort det igjen - denne gangen på Twitter.

I forbindelse med at sangen Green Light, med ektemannen John Legend og Andre 3000, fylte ti år, forteller hun om den gang hun hadde en «sjalusi-sammenbrudd» på settet til musikkvideoen - til sine følgeres store glede.

Tidligere har hun avslørt at det er John Legend-sangen hun liker aller minst, men at det dreier seg om litt mer enn at hun «synes den var corny».

«Fun fact, jeg hadde et sjalusifylt sammenbrudd da jeg besøkte dette musikkvideosettet og oppførte meg som en drittsekk foran en stor gruppe mennesker» skriver hun i en tweet ledsaget av bilder fra musikkvideoen.

Tweeten har i skrivende stund 7002 retweets og 88.462 likes.

Etter den episke teaseren, følger hun opp med:

«Åh, så dere vil vite mer, dere? La meg forsøke å huske, 10 år er lang tid.»

«Etter en kort gjenoppliving av minner med John, har jeg satt sammen små biter med informasjon.»

Historien går kort sagt ut på at noen av parets venner på spøkefullt provoserte Chrissy med hvor vakre noen av kvinnene i musikkvideoen, og spesielt Johns motspiller, var.

«Jeg fulgte med på monitoren med alle guttene, og noen, jeg kan ikke huske hvem, sa: «Ooooo, se på den jenta med John oooooo!» så jeg så på monitoren som en tarantell-veps (grusomt insekt som er mest kjent for å ha «verdens nest vondeste stikk», red. anm.) og i hodet mitt var han i seriøs trøbbel»

Hun forklarer hvordan hun følte seg og poengterer at hun og ektemannen en gang møttes på en lignende videoinnspilling:

«Husk at John og jeg møttes på en video. Jeg var den jenta! Jeg vet hvordan den dritten fungerer!

Ifølge Buzzfeed, var det noe av dette Chrissy fikk se:

Hun skriver:

«Han lo antakeligvis av noe hun sa. Og i hodet mitt var det en STOR samtale. De snakket sikkert bare om cateringen, men i hodet mitt var hun bare: «hey vi burde ligge sammen» og han bare: «haha fuck yeah!»

«Etter et par skulderberøringer og latter med henne senere, mistet jeg det helt. Sinne ble til grining som ble til å rømme fra settet og inn på et hotellromm. Regissøren (ALAN FERGUSON) var lamslått. Alle var lamslått.»

Heldigvis er paret fortsatt sammen i dag, ti år senere. Og takk til Chrissy, som stadig vekk viser at også hun er menneskelig😂😂

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.