Foto: Splash News

- Derfor har Kylie Jenner fjernet bildene av datteren

Skal ha fått trusler om kidnapping.

Publisert

Tidligere denne uken ble det tydelig at Kylie Jenner (20) har fjernet alle bildene som viser ansiktet til datteren Stormi Webster (4 mnd.) fra sosiale medier. 

I en tweet skrev realitystjernen og makeupgründeren at hun valgte å ikke dele bilder av datteren sin for tiden. 

I etterkant har flere medier skrevet om hva som skal være den egentlige grunnen til at den ukronede instagramdronningen har fjernet alle bildene. Tidligere har hun stolt vist frem bilder av datteren i sosiale medier. 

Både Daily Mail, The Sun og Independent har alle omtalt saken, og hovedgrunnen skal være at hun har fått kidnappingstrusler. 

- Hun tar nesten aldri Stormi med ut i offentligheten, men passer nå alltid på at hun har beskyttelse hele tiden, sier en kilde til The Sun. 

Kilden forteller at stadig flere nettroll har kommet med grove fornærmelser mot datteren i sosiale medier. 

- Det har vært veldig opprørende for Kylie, fordi noen av kommentarene er direkte trusler om å kidnappe henne. 

Les også: Kylie Jenner slettet bildene av datteren på Instagram

DELER MYE: Etter at Kylie Jenner avslørte for verden at hun og Travis Scott hadde blitt foreldre i februar, har hun delt mange bilder fra hverdagslivet som nybakt mamma. 
DELER MYE: Etter at Kylie Jenner avslørte for verden at hun og Travis Scott hadde blitt foreldre i februar, har hun delt mange bilder fra hverdagslivet som nybakt mamma.  Foto: Skjermdump / Instagram

Kylie Jenner hold graviditeten skjult for omverdenen hele svangerskapet, og frem til hun og kjæresten Travis Scott (26) ble foreldre 1. februar i år. 

I en post på Instagram hvor hun avslørte nyheten for omverdenen, skrev hun blant annet: 

«Jeg forstår at dere er vant til at jeg tar dere med på alle reisene mine. Graviditeten min var en jeg valgte å ikke gjøre foran verden. Jeg visste at jeg måtte forberede meg på denne livslange rollen på den mest positive, stressfrie og sunne måten jeg visste om» skrev den nybakte moren på Instagram da hun avslørte nyheten.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.