Har samme vane: Stina Mare Bakken og hennes kommende ektemann deler både arbeidsplass og vaner.
Har samme vane: Stina Mare Bakken og hennes kommende ektemann deler både arbeidsplass og vaner. Foto: Stina.blogg.no/ Stina Marie Bakken

Underholdning

Hun deler den med samboeren: - Er det derfor du blir igjen i bilen?

Vi tok en prat med paret som er med i «Bloggerne» på TV2.

Publisert Oppdatert

Stina Marie Bakken (26) er en av «Bloggerne» sine nyeste tilskudd denne sesongen. Hun har vært aktiv i sosiale medier i en årrekke og har mange fans både på YouTube og blogg.

Side2 tok en prat med den gifteklare sandefjordingen og hennes samboer, og da kom det frem flere ting vi ikke visste om verken henne eller Per Fredrik «PelleK» Åsly (31). Som Stina er han YouTuber og har flere følgere enn de fleste.

På spørsmål om hun har noen hemmelige vaner, svarte hun leende:

- Jeg snakker med meg selv.

- Og ikke på norsk! Det går kun i svensk og engelsk. Jeg har blitt ganske god til å snakke svensk, og flere har spurt om jeg egentlig kommer derfra, sier hun lattermildt.

- Jeg tror mange som driver med YouTube gjør det. For å bli god til å snakke i kameraet, må man gjerne øve seg. Det føles tryggere når man har gått gjennom alt på forhånd. Men jeg kan gjerne gjøre det i andre situasjoner også. Når jeg sminker meg eller holder på med andre ting hjemme, men kun hjemme altså, forteller hun med et smil.

Per Fredrik aka «PelleK» skyter inn:

-Jeg snakker ofte med meg selv om både trivielle og viktige ting, hvor jeg snakker for flere personer i samtalen. Ofte blir det så intense samtaler at jeg blir sittende igjen i bilen lenge etter en kjøretur for å snakke ferdig, med og for partene i samtalen, ler han.

Stina repliserer overrasket:

- Er det DERFOR du blir sittende igjen i bilen??

- Jepp. Særlig hvis jeg er oppgitt over to parter som ikke klarer å løse et problem. La oss si at for eksempel «X» har et problem, og «Y» ikke klarer å hjelpe, så kommer jeg inn som «Z» og rydder opp og formidler den beste løsningen. Dersom jeg har parkert bilen i garasjen, og partene ikke har forstått løsningen, går jeg ikke inn i huset før jeg har formidlet til partene hvordan problemet skal løses, forteller han.

Her har vi med grundinge folk å gjøre. Ingen tvil om det.

Stina og «PelleK» blir begge å se i «Bloggerne» fremover, hvor vi blant annet kan glede oss til å se det store frieriet på Times Square i New York.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!