Ble spontaninvitert: Isabelle Eriksen
Ble spontaninvitert: Isabelle Eriksen Foto: Faksimile, Instagram/isabelle Eriksen

Underholdning

- Som den spontane jenta jeg er, takket jeg ja

Isabelle Eriksen (20) skal finne kjærligheten på «Love Island».

Publisert Oppdatert

- Jeg har ikke klær, bikini eller barberhøvler, og jeg håper virkelig at en av de andre jentene kan låne meg en fin kjole, skriver Isabelle Eriksen på bloggen sin.

Isabelle gjør som hun gjorde i Paradise Hotel 2016 og sjekker inn på et hotell hvor kameraene går mesteparten av døgnet. Denne gangen dreier det seg altså om «Love Island», serien hvor også hennes tidligere Paradise-kollega, Andrea Sveinsdottir (24) er med.

Isabelle skriver at hun fikk en overraskende oppringning fra TV3 på ferie i London.

-Som dere vet så skulle jeg jo være i London til søndag. De planene endret seg raskt da TV3 ringte og spurte om jeg kunne komme ned og være med i programmet (Love Island, red.anm). Jeg skjønte jo ingenting, men som den spontane jenta jeg er, takket jeg ja!

View this post on Instagram

God lørdag alle sammen 🍸 Ha en nydelig dag!

A post shared by Isabelle Eriksen (@isabelleeriksen_) on

Isabelle skal ikke bare finne kjærligheten under oppholdet, men også jobbe.

- Jeg skal gjøre ting i sosiale medier, men først og fremst skal jeg være deltaker og prøve å finne kjærligheten, skriver hun på bloggen.

- Det jeg syntes er skikkelig spennende med dette programmet er det kommer jo på TV dagen etter at det er spilt inn. Vi får jo faktisk ikke sett oss selv på tv skjermen.

Linda Glomlien, presseansvarlig for «Love Island», sier til Side2 at hun syntes det er gøy at Isabelle takket ja.

- Vi kontaktet Isabelle, fordi hun er en flott jente som også er singel. I tillegg er hun tøff nok til å ta en slik utfordring, forteller hun.

- Isabelle skal også arbeide med sosiale medier mens hun er der, men hun er først og fremst en deltaker på lik linje med de andre, avslutter hun.

TV3 tar imot søknadskjemaer fortløpende, så det er fortsatt muligheter for å være med serien om du har lyst. «Love Island» kan du se på TV3 mandag-fredag klokken 21.30.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!