SPISELIGE BRUDEBUKETTER: Restaurantkjeden Villa Italian Kitchen reklamerer på sin Instagram-profil for både spiselige brudebuketter og knappehullsblomster. 
SPISELIGE BRUDEBUKETTER: Restaurantkjeden Villa Italian Kitchen reklamerer på sin Instagram-profil for både spiselige brudebuketter og knappehullsblomster.  Foto: Skjermdump / Instagram

Denne restauranten har gitt bort pizza-brudebuketter

Får vi dette til Norge også?

Publisert

Gladnyhet for alle pizzaelskere der ute: Det er mulig å lage en brudebukett laget av pizza. Jepp, du leste riktig🍕🍕🍕

Det er restaurantkjeden Villa Italian Kitchen i New York har den siste tiden reklamert på Instagram for at gifteklare par der ute (som er litt ekstra glad i pizza) kan vinne både pizza-bryllupsbukett og pizza-knappehullsblomster til den store dagen.  

Les også: Brudekjoler kjøpt på nett - som ikke ligner på bildet i det hele tatt

Kjeden skriver at pizza-bukettene er «perfekte for alle par som ser etter en måte å gi den store dagen litt ekstra moro og smak». Konkurransen er nå avsluttet, men påfunnet lever likevel videre. Store nettsteder som Daily Mail og NBC News har omtalt stuntet. 

Det er den New York-baserte matstylisten Jessie Bearden som står bak de små spiselige kunstverkene. Ifølge Cosmopolitan er brudebukettene laget av fersk pizzadeig, mozzarella, tomater og pepperoni. 

Pizza-bukettene er ikke mulig å kjøpe. 

Vi regner med at frakttiden er litt for lang til at disse holder seg pene i en tur over Atlanteren til Norge, men det er jo lov å håpe at de kommer i salg også🤞🤞🤞 Eller eventuelt at noen norske pizzakjeder også tar hintet! 😂

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!