Trekløver: Dette bildet er fra juni i år. Samme måned som den noe misfornøyde Anwar Hadid klinte med Kendall.
Trekløver: Dette bildet er fra juni i år. Samme måned som den noe misfornøyde Anwar Hadid klinte med Kendall. Foto: Bauer-Griffin/Getty Images

Denne lillebroren er Kendall Jenners nye flørt

Det er ikke første gangen de har blitt observert sammen.

Publisert Oppdatert

Det kan virke om som Kandall Jenner (22) har flere navn i «svartaboka», dersom vi skal tro Cosmopolitan.

Hun sparer ikke på kruttet kort tid etter Mexico ferien med NBA-spiller Ben Simmons (22), søster Khloé Kardashian (34) og Tristan Thompson (27).

Men fredag kveld ble altså Kendall observert i Malibu, sammen med lillebroren til supermodellvenninnen Bella Hadid (21), Anwar Hadid (19).

Det er slett ikke første gangen de to har hatt nærkontakt på offentlig sted. Allerede i juni i år ble de tatt på fersken mens de klinte til. Og i helgen var det også nærkontakt mellom disse.

Det har tidligere gått rykter om rykter om at Kendalls romanse med Ben er på hell, så det at hun ikke gjør noe for å skjule sin begeistring for venninnens lillebror, kan tyde på at dette stemmer.

Men Anwar er nok ikke hovedårsaken til et mulig brudd, Kendall liker åpenbart «å holde alle muligheter åpne» og har i følge E! sagt at hun aldri har «følt at hun vil binde seg helt til Ben» . Hun liker ham, men det var visstnok kun en sommeflørt. De har begge travle karrierer, og det var hva det var.

Kendall ser altså angivelig ikke etter noe seriøst og leter ikke etter et langsiktig, eksklusivt forhold.

Det kan rett og slett se ut som hun omfavner det elskede og hatede uttrykket «friends with benefits».

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!