Damien Hurley: Det er ikke så rart han blir modell. Eller?
Damien Hurley: Det er ikke så rart han blir modell. Eller? Foto: Faksimile/Instagram/Damien Hurley

Underholdning

Damien går i morens fotspor

Og de er ganske kliss like ellers også.

Publisert Oppdatert

Damian Hurley (16) følger i sin mors fotspor og går for en karriere som modell.

Det er modellbyrået Tess Model Management som har sikret seg unggutten i stallen sin, skriver MailOnline

Selv om Elizabeth Hurley (53) i disse dager er mest kjent som skuespiller, var det modelljobbing som først satte henne på stjernekartet. Tess Model Management representerer også hans mor - som forøvrig fikk sin første modelljobb som 29-åring.

Det er tydelig at 16-åringens mor ønsker å hjelpe sønnen sin opp og frem, og nylig sikret hun ham en rolle i den amerikanske såpeserien «Royals», hvor hun selv har en av hovedrollene. Serien ruller og går på dagtid på E! og hadde premiere i 2015.

Skuespillersønnen kan nok sies å være født inn i kjendislivet. Da han ble døpt i 2002 stilte nemlig både Elton John og Hugh Grant som faddere. Hans far er forretningsmannen og multimillionæren Steve Bing.

View this post on Instagram

The Unholy Trinity

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Selv om det er først nå at unge Hurley blir «lansert» som modell, har han over lengre tid vært svært synlig både i sine mors sosiale medier, og på sin egen Instagram-konto hvor han har over 30 000 følgere.

Med dette følger han i rekkene av de mange andre kjendisbarna som med hell og uhell, har gjort suksess i underholdningsbransjen. Blant dem som har gjort suksess kan vi nevne Zoe Kravitz, Nicole Richie, Hailey Baldwin, Lily Collins og Lily Rose Depp.S

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!