SPÅS EN LYSENDE MODELLKARRIERE: Lila Grace Moss er denne måneden å se på forsiden av Dazed Magazine.
SPÅS EN LYSENDE MODELLKARRIERE: Lila Grace Moss er denne måneden å se på forsiden av Dazed Magazine. Foto: Instagram

KJENDIS

Lila Grace går i sin berømte mammas fotspor

Får sitt første egne forsidecover.

Publisert Oppdatert

Det vil si første, egne forsidecover. Hun har nemlig tidligere allerede vært å se på forsiden av selveste Vogue, men da som 13-åring, og hun poserte sammen med sin ikoniske modellmor, Kate Moss (44).

Denne gangen er Lila å se på forsiden av Dazed Magazine - et magasin som ble startet av hennes far, Jefferson Hack.

- Det var en drøm å få jobbe med slikt et fantastisk team, skriver Lila på Instagram. Hun takker blant annet stylisten Katy England, som også er hennes gudmor, skriver Daily Mail.

Like etter den unge modellspirens 16-års dag ble hun signert i stallen hos Kate Moss Agency, altså hennes mors modellbyrå. Ikke lenge etter landet hun en kampanje som ansiktet utad for Marc Jacobs Beauty.

Så dette er tydeligvis en jente som allerede har et godt fotfeste innen moteindustrien, og vi tviler ikke på at vi kommer til å få se mye mer av henne i fremtiden.

Hun har allerede fått et forsprang over sin mor, som landet sitt første Vogue-cover som 19-åring, mens hennes tante (Kate Moss' halvsøster, red.anm) Lottie Moss frontet sitt første som 18-åring. Lila slo dem begge, ved å bli frontet på coveret i en alder av 13.

At Lila har arvet sin mors unike utseende er det ingen tvil om, med sine store øyne og alvelignende trekk. Hun har også arvet de karakteristiske fregnene. Hun føyer seg inn i en lang rekke av andre døtre som nå går i sine modellmødres fotspor.

Se flere bilder av Lila her:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!