THANKSGIVING: Brad Pitt dukket opp i en gjesterolle - med pai.
THANKSGIVING: Brad Pitt dukket opp i en gjesterolle - med pai.

Denne Brad Pitt-feilen i Friends har du trolig ikke lagt merke til

De mest ihuga fansen oppdager stadig nye ting.

Publisert

(SIDE2): Friends ruller og går på TV-skjermen, selv om serien for lengst er ferdiglaget. Og fansen oppdager stadig nye feil – som at Rachel ble erstattet med en annen eller at også Monica ble byttet ut i en scene.

Den siste feilen gjelder episoden der Brad Pitt var med. Han spiller Will Colbert, og er invitert til Monicas Thanksgiving-middag. Som Monica var også Colbert tidligere overvektig, og til middagen har han tatt med en sukker-, fett- og meierifri pai.

Da han oppdager at den spøken slår feil, ber han Monica om å kaste hele greia, men hun setter den i stedet på bordet sammen med de andre dessertene.

LES også: Jennifer Aniston røper at alle Friends-skuespillerne mislikte samme tingen

MMM, PAI: her overrekkes paien - som senere forsvinner uforklarlig. Typisk Friends-blooper.
MMM, PAI: her overrekkes paien - som senere forsvinner uforklarlig. Typisk Friends-blooper.

Utover i episoden så ses paien på bordet flere ganger, blant annet i det Joey og Ross kommer inn. Mot slutten kommer Joey inn igjen, forøvrig nå ikledd Phoebes mammabukse som han kaller «Thanksgiving-bukser». De bruker han fordi han har forspist seg på kalkun, så klart ...

Og da: Tadaaaaaam! Da er paien til Pitt/Colbert borte fra bordet!

«Friends» eller «Venner for Livet» hadde premiere på amerikansk TV i 1994. Til sammen ble det laget 236 episoder av serien, og de seks hovedpersonene spilte i hver eneste av dem. Det er over 10 år siden den siste episoden av suksesserien «Friends» rullet over skjermene, men den er fortsatt aktuell, spesielt nå som Netflix har plukket den opp.

Dersom du vil ha flere Friends-saker så sjekk ut artiklene under.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Screen9v2

Screen9v2

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!