Foto: ISO/SilverHub/REX/Shutterstock

Demi Lovato raser mot «falske» kjendiser under Met-gallaen

- Jeg ble så ukomfortabel at jeg hadde lyst å begynne å drikke, forteller Demi Lovato til Billboard.

Publisert

Demi Lovato (25) vil ha falske mennesker langt unna seg. 

I et intervju med Billboard pratet 25-åringen om sin første (og mest sannsynlig siste) gang under Met-gallaen i 2016. Met-gallaen er en veldedighetsgalla hvor inntektene går til Costume Institute. Initiativtaker er Vogue-redaktør Anna Wintour. 

Demi forklarer at opplevelsen ble ille på grunn av én spesiell kjendis.

- Opplevelsen på Met Gala var helt grusom. Det var en kjendis som var helt jævlig å være rundt. Jeg ble så ukomfortabel at jeg hadde lyst å begynne å drikke, forteller Demi til Billboard.

Les også: Perez Hilton raser mot Demi Lovato etter mobbe-tweets

Demi har lenge vært åpen om sitt alkoholmisbruk og hvordan dette har påvirket henne i senere tid. Artisten forteller i etterkant hvordan hun klarte å relatere mer til medlemene i AA enn kjendisene under Met Gala.

- Jeg byttet antrekket mitt, men hadde fortsatt på meg diamantene mine, som er verdt flere milioner, under AA-møtet. Jeg klarte å relatere mer til de hjemløse i møtet som har slitt med det samme som meg enn de under Met Gala - som smisker i moteindustrien.

Da Met Gala gikk av stabelen i 2016, tok Demi til Instagram for å poengtere tydelig at arrangementet ikke var for henne. Under bildet hennes skrev hun:

- Dette bildet oppsummerer min første og mest sannsynlig min aller siste gang på Met Gala.

🤷

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!