UREDIGERT: Dette bildet la Demi Lovato ut på Instagram-kontoen sin nylig, og skriver at hun er lei av å skamme seg over kroppen sin.
UREDIGERT: Dette bildet la Demi Lovato ut på Instagram-kontoen sin nylig, og skriver at hun er lei av å skamme seg over kroppen sin. Foto: Skjermdump / Instagram

Instagram

Demi Lovato legger ut uredigert bikinibilde og slår et slag for kroppspositivisme

Viser frem «celluLITtene» på Instagram.

Publisert

Artist og skuespiller Demi Lovato (27) har sett seg lei av å redigere og filtrere Instagram-bildene sine. Forrige uke la hun ut det hun selv sier er det første bikinibildet hun ikke har redigert på Instagram.

Innlegget har fått massiv respons, og har i skrivende stund over ni millioner likes.

«Dette er min største frykt. Et uredigert bilde av meg i bikini. Og gjett hva, det er "CELLULIT"!!!!» skriver hun i bildeteksten.

Lovato forteller videre at hun er lei av å skamme seg over kroppen sin og redigere den, og innrømmer at hun har redigert de tidligere bikinibildene hun har lagt ut.

Les også: Demi Lovato raser mot «falske kjendiser» under Met-gallaen

«Dette er meg. Jeg vil at dette nye kapittelet i livet mitt skal handle om å være ekte om hvem jeg er i stedet for å prøve å leve opp til andres standarder. Så dette er meg, skamløs, uredd og stolt over å eie en kropp som har kjempet seg gjennom så masse og som vil fortsette å forbløffe meg når jeg forhåpentligvis skal sette et barn til verden en gang».

Hun sier at hun håper hun kan inspirere andre til også å sette pris på kroppene sine.

View this post on Instagram

Love this lewk 💖

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi Lovato ble kjent da hun spilte i «Barney & Friends», og fikk sitt gjennombrudd i Disney-filmen «Camp Rock» i 2008. Hun er også kjent for å engasjere seg i samfunnsspørsmål og har vært talsperson mot mobbing.

Fjoråret var dramatisk for stjernen. Hun var nær ved å dø av en overdose 24. juli 2018, og ble funnet livløs dagen etter på sengen sin. De to neste ukene tilbrakte hun på sykehus, før hun reiste på rehabilitering. Nå ser det ut til at hun er på stø kurs igjen, og det synes vi er flott å høre!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!