- De tar piller for ALT

Hollywood-Johanna forteller om pillemisbruk og dristige dietter - alt er stuerent i glitrebyen.

Publisert

(SIDE2): - De tar piller for å sove, piller for å våkne, piller for å slappe av, piller for å være glad og selvsagt piller for å slanke seg. De tar flere hundre ulike typer piller virker det som, forteller Johanna Grønneberg Mesa (30) fra «Ja, vi elsker Hollywood» til Side2.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Overdose
Med «de» mener hun ikke Hollywood-stjerner eller realitykjendiser (men de er selvsagt også en del av det), Johanna snakker om noen av sine nære venner og stylisten Colin som er med i serien.

- Jeg kjenner et par stykker, Colin er blant dem, som har tatt overdose av reseptbelagte medisiner. Det er virkelig skremmende, sier hun.

Misbruk eller høyt bruk av reseptbelagte medisiner er svært vanlig i Hollywood. Mange leger fortrekker ikke en mine når de skriver ut tabletter i hytt og vær. Og resultatene av det har man sett det siste året - tragiske dødsfall blant en del berømtheter som Michael Jackson, Heath Ledger og Brittany Murphy der reseptbelagte medikamenter var en medvirkende årsaken.

- Det tas piller for alt mulig. Kjendis-Hollywood dør jo nærmest ut på grunn av det. Jeg har flere kjente venninner som tar så mye tabletter at de er helt rørete, forteller Johanna.

Stylisten går også på en rekke ulike dietter, mens Johanna elsker mat altfor mye til å ikke unne seg noe.

- Colin spiser en tic tac om dagen, og trener veldig mye. Og slanking skal gjøres hele tiden. En gang holdt han på med bokstavdietten. Da skulle man bare spise ting på A i en måned og så videre. At jeg spiser karbohydrater er galskap i hans øyne. Karbo er ut! De har altfor lite å gjøre her tror jeg, sier jeg.

Selv holder seg hun langt unna alt som heter tabletter, og dietter. Til det er hun altfor glad i mat.

- Jeg tar ikke smertestillende en gang, fordi jeg tenker at kroppen min vil takle det av seg selv. Men det skjønner jo selvsagt ikke vennene mine her heller, ler hun.

- Hvordan holder du deg unna den delen av dagliglivet i Hollywood?

- Jeg reiser rett og slett mye hjem. Jeg jobber i Norge og holder meg normal på den måten. Her sier venner og familie mer ifra om ting som kanskje ikke er så vanlig her hjemme.

Bleker rumpehull
I forrige episode av «Ja, vi elsker Hollywood» fortalte Johanna at hun har venner som gjør diverse justeringer på kroppene sine for skjønnhetens skyld. Botox og silikon er hverdagslige sysler som gjøres i lunsjen, og alderen lyver man alltid om.

Men da det kom fram at flere av hennes venninner blant annet bleker rumpehullet, reagerte til og med Johanna.

- De gjør det fordi de mener at ikke det er pent å ha et mørkt hull - for den man har sex med. De farger altså huden rundt, og argumenterer med at man ikke er født med mørkt «der» til å begynne med...

Johanna ler godt når hun forteller om det - og sier at hun får reaksjoner fordi hun ikke gjør det.

- Stylisten min er rystet over at jeg ikke bleker rumpehullet. Venninnene mine også, de sier; du går rundt med brunt rumpehull?! Skandaløst!

Selv hun ikke har justert noe selv, vil hun allikevel aldri si aldri.

- Hvem vet? Om ti år så bleker jeg sikkert rumpehullet og har silikon i puppene også, ler Johanna.

BAKGRUNN:- Venninner bleker rumpehullet

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokken 20.30.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.