Foto: (Getty Images)

De styggeste puppene

Se hvem som har de verste og fineste fordelene.

Publisert

(SIDE2): Katie Price, også kjent som Jordan, har de verste puppene i Storbritannia.

Pupper i FF
Jordan kom på førsteplassen av kåringen gjort av «The Good Surgeon Guide poll», skriver The Sun.

Folk mener puppene er oppblåste, uattraktive og «tacky». Glamourmodellen som i utgangspunktet har en A-cup som sin naturlige størrelse, har etter fem plastiske operasjoner fått pupper i størrelse FF. T

Alicia Douvall kom på andreplass i kåringen over de verste brystene. Hun er også en glamourmodell med puppestørrelse i FF, og har brukt 1 million pund på sine pupper. Videre på listen finner vi også Tori Spelling og Amy Winehouse.

Sjekk fremsiden til Side2: Klikk her!

Velger brystløft
Kåringen har også en liste over de som har det peneste brystpartiet. På topp finner vi artisten Cheryl Cole, kjent fra jentebandet Girls Aloud. Kate Perry og Kelly Brook havnet på annen- og tredjeplass. Christina Clogg, grunnleggeren av «Good Surgeon Guide» sier at stadig flere kvinner velger å ta ut brystimplantatene:

- Det virker som de virker en mer naturlig utseende. I stedet for en brystforstørrelse ønsker kvinner nå heller et brystløft som gir dem en mer naturlig form i deres opprinnelige størrelse, sier Clogg.

Tidligere har avisen The Sun skrevet at de Jordans pupper må bevares fordi de er nasjonalmonumenter:

- Ettersom de ofte har vært luftet offentlig har puppene blitt en av Storbritannias største attraksjoner, skrev avisen noen år tilbake.

Les saken her: Avis vil redde kjempepupper

2906

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!