Foto: Bulls

David Schwimmer: «Friends» ødela mitt forhold til andre i årevis

Rollen som Ross var skrevet for David Schwimmer.

Publisert

(SIDE2):  David Schwimmer var 27 år og en oppgitt skuespiller som kun fikk småroller da han møtte Martha og David Kauffman.

SJEKK OGSÅ:Slik ser lille Ben fra Friends ut nå

Samlet 52 millioner Friends-elskere

De to skapte TV-serien «Friends» eller «Venner for livet». Da en annen TV-serie de hadde tenkt, falt gjennom, skrev de rollen som Ross til David Schwimmer. 

SE OGSÅ: Dette er bildet Friends-fansen har ventet på

52 millioner så «Friends» på sitt høyeste og Schwimmer var, som de andre allemannseie. Det taklet han dårlig.

- Det gikk dypt inn på meg og det ødela mitt forhold til andre mennesker på en måte som det tok meg årevis å bli vant til - og ikke minst komfortabel med, sier Schwimmer i en podcast med The Hollywood Reporter.

I etterkant har fansen gang på gang gledet seg over en mulig gjenforening, noe David Schwimmer har vært veldig klar på ikke blir noe av.

Han har også unngått å gå inn i lange nye TV-serier.

- Når du er på skjermen som samme figur i ti år, da tror folk at de kjenner deg.

LES MER:Derfor måtte Ross og Rachel gjøre det slutt

Foto: Bulls

Bak kamera

David Schwimmer sier at han som skuespiller var vant til og likte å observere folk. Nå så i steden alle på ham.

VIL DU HA FLERE NYHETER FRA SIDE2?Abonner på nyhetsbrevet her

- Etter en stund skjønte jeg at jeg hadde gått fra en aktiv observatør som alltid gikk med hodet hevet, til en som gikk og gjemte seg alltid.

Etter «Friends» har David Schwimmer fokusert på oppgaver bak kamera. Men nylig ble han Emmy-nominert for sin rolle som Robert Kardashian, Kardashian-søstrenes far, som var nær venn og advokat for O.J. Simpson.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));