Posh Spice, eller Victoria Adams som hun het den gang, viser stolt frem forlovelsesringen som David Beckham ga henne i 1998. 4. juli 2019 er det 20 år siden de ga hverandre sitt ja.
Posh Spice, eller Victoria Adams som hun het den gang, viser stolt frem forlovelsesringen som David Beckham ga henne i 1998. 4. juli 2019 er det 20 år siden de ga hverandre sitt ja. Foto: AP/Scanpix

Underholdning

The Beckhams: Gift i 20 år mot alle odds

Se Beckham-parets liv i bilder.

Publisert Oppdatert

Den 4. juli 2019 var det 20 år siden David og Victoria Beckham ga hverandre sitt ja, og feiret kjærligheten i et glamorøst eventyrbryllup på et slott i Irland.

Interessen fra både fans og presse var enorm, og OK Magazine bladde opp hele en million pund, eller det som i dag hadde tilsvart 16 millioner norske kroner, for de eksklusive rettighetene til bryllupet.

Bildene av den da 25 år gamle Posh Spice, i ført en stroppeløs prinsessekjole fra Vera Wang og en lekker krone, og den 24 år gamle Manchester United-stjernen, iført hvit smoking, gikk verden rundt.

Siden den gang har paret ofte vist sin kjærlighet for hverandre, både for pressen og på sine sosiale medie-kontoer.

Victoria og David er ofte å se på offentlige tilstelninger sammen. Her fra etterfesten for Victoria Beckham x YouTube Fashion & Beauty under London Fashion Week i februar 2019.
Victoria og David er ofte å se på offentlige tilstelninger sammen. Her fra etterfesten for Victoria Beckham x YouTube Fashion & Beauty under London Fashion Week i februar 2019. Foto: Getty Images

Kanskje spesielt David, som aldri har lagt skjul på at han forelsket seg i Victoria etter å ha sett henne i en Spice Girls-video på TV, er raus med å gi offentlige kjærlighetserklæringer samt dele personlige øyeblikk fra familielivet.

- Gratulerer med dagen Mama @victoriabeckham.... Ha den mest fantastiske dagen fordi du fortjener å bli bortskjemt av de små @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven & meg naturligvis.. ♥️, postet David på sin Instagram-profil, med et bilde av Victoria.

Enorm formue

Superparet har i dag sønnene Brooklyn Joseph (20), Romeo James (17) og Cruz David (14) og datteren Harper Seven (8) sammen. I takt med familieforøkelsene har også parets formue vokst, og ifølge The Mirror sitter det britiske paret i dag på verdier til over en milliard dollar.

Den voldsomme formuen er blant annet et resultat av suksessen Victoria har hatt med sitt eget klesmerke, Davids mange kommersielle avtaler og inntjeninger fra andre selskap som paret er involvert i.

- David er en fantastisk ektemann, en god far og den mest utrolige samarbeidspartneren som noen kunne ønske seg. Han støtter meg virkelig i det jeg gjør, skal Victoria ha uttalt i et intervju med Entertainment Tonight, tidligere i år.

Victoria og David Beckham koordinerte gjerne antrekkene sine. Her er paret fotografert under MTV Movie Awards, i Los Angeles, i 2003.
Victoria og David Beckham koordinerte gjerne antrekkene sine. Her er paret fotografert under MTV Movie Awards, i Los Angeles, i 2003. Foto: Getty Images

Skandaler

Men livet til superparet har ikke alltid vært en dans på roser. Mange rykter om utroskap og skilsmisse har bidratt til å kaste skygge over det britiske ekteparet. Mest kjent er kanskje ryktene om at David hadde et forhold til assistenten sin Rebecca Loos i 2003.

Rebecca Loos ble selv kjendis etter at ryktene om en påstått affære mellom henne og David Beckham begynte å svirre i mediene.
Rebecca Loos ble selv kjendis etter at ryktene om en påstått affære mellom henne og David Beckham begynte å svirre i mediene. Foto: REX/Scanpix

Skriveriene startet etter at David ble observert med en kvinne på en nattklubb i Madrid. Kvinnen ble senere indentifisert som Loos. Dette satte i gang en massiv rykteflom, med pikante beskrivelser om det antatte forholdet mellom David og den spanske brunetten.

Victoria og David holdt imidlertid fasaden under mediestormen, og David gikk til slutt ut og avkreftet den påståtte affæren og uttrykte samtidig at han og Victoria var svært lykkelige sammen.

Og paret har holdt stand, og i 2017 fornyet de bryllupsløftene sine i en intim seremoni.

- Vi kjenner hverandre bedre enn noen. Folk har snakket om; «Holder vi sammen fordi det er et merke?» Selvfølgelig ikke. Vi forblir sammen fordi vi elsker hverandre, fordi vi har fire fantastiske barn. Går du gjennom tøffe tider? Selvfølgelig. Det er en del av det å være i et forhold. Det er en del av ekteskapet. Det er en del av det å ha barn. Det er en del av det å ha ansvar, skal David ha uttalt, ifølge People Magazine.

Mektige venner

I dag bor paret i et luksuriøst herskapshus i London, med sine fire barn. De flyttet tilbake til England i 2013, etter å ha tilbragt omtrent seks år i Los Angeles.

David og Victoria flyttet over dammen da David inngikk en kontrakt med L.A. Galaxy. Mange spekulerte i om det var Victoria som hadde påvirket ektemannen til å forlate Spania og Real Madrid til fordel for USA, i et håp om at det skulle gi klesmerket hennes et aldri så liten «boost».

Foto: Getty Images

Kjendisstatusen til superparet ble i hvert fall styrket når de i Los Angeles ble venner med noen av Hollywoods største stjerner. Både Eva Longoria, Jennifer Lopez, Kate Bekingsale og George Clooney var kjendiser de begynte å omgås. Et spesielt nært bånd ble også utviklet mellom Beckham-paret og Tom Cruise og Katie Holmes, og dette bidro nok til å styrke superparets kjendisstatus i Amerika.

Brooklyn Beckham, Hana Cross, Cruz Beckham, Romeo Beckham, Harper Beckham og David Beckham på Victoria Beckhams moteshow under moteuken i London, i februar 2019.
Brooklyn Beckham, Hana Cross, Cruz Beckham, Romeo Beckham, Harper Beckham og David Beckham på Victoria Beckhams moteshow under moteuken i London, i februar 2019. Foto: Getty Images

Kjendisspirer

I likhet med sine foreldre fotfølges barna av pressen, og er yndede fotoobjekt for paparazziene.

Brooklyn er selv i ferd med å bli en stor stjerne, og spesielt hans romantiske forhold er blitt viet mye spalteplass den siste tiden. Brooklyn har også jobbet som modell og gitt ut en fotobok.

Også lilleboror Romeo er en populær kar blant folket. Han har over 200.000 følgere på Instagram, og har jobbet som modell siden han var ti år gammel.

Den yngste av brødrene har, i motsetning til sine søsken, satset på musikk og ga i 2016 ut en julelåt til inntekt for et veldedig formål.

Lillesøster Harper, på knappe 8 år, er tross sin unge alder allerede som en influenser å regne, og alt fra hennes hårfrisyrer til antrekk er blitt omtalt i den kulørte motepressen.

Se flere bilder av Beckham-paret her:

Superparet viste sine følelser offentlig i 2000.
Superparet viste sine følelser offentlig i 2000. Foto: Getty Images
Dette bildet er foreviget i 2004.
Dette bildet er foreviget i 2004. Foto: Getty Images
David og Victoria i 2007.
David og Victoria i 2007.
Paret på den røde løperen i 2007.
Paret på den røde løperen i 2007. Foto: Getty Images
Beckham-paret i New York i 2019.
Beckham-paret i New York i 2019. Foto: Getty Images
Spice Girls, med Emma Bunton ('Baby Spice'), Victoria Beckham ('Posh Spice'), Geri Halliwell ('Ginger Spice', Melanie Chisholm ('Sporty Spice') og Melanie Brown ('Scary Spice') reiste verden rundt i sin storhetstid. Her er gjengen samlet i Paris i 1996.
Spice Girls, med Emma Bunton ('Baby Spice'), Victoria Beckham ('Posh Spice'), Geri Halliwell ('Ginger Spice', Melanie Chisholm ('Sporty Spice') og Melanie Brown ('Scary Spice') reiste verden rundt i sin storhetstid. Her er gjengen samlet i Paris i 1996. Foto: Getty Images

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!