Foto: Astrid-Helen Holm / Mediehuset Nettavisen

Økt rumpefokus

Cubus selger truser som skal gjøre rumpa di større

Klesgiganten har begynt å selge såkalte rumpe-«enhancers».

Publisert Oppdatert

BH-er med innlegg har eksistert en god stund, men nå har jammen Cubus begynt å selge truser med samme funksjon og formål - å få rumpa di til å se større ut (vi mistenker at The Kardashians er en av årsakene🍑😂). 

Vi har riktignok sett lignende truser på Instagram og diverse utenlandske nettsteder. Trusene er et alternativ hvis du har lyst på større rumpe, men er for lat til å gå på treningssenteret(?). Eller? 

Da Side2 var innom, fant vi to ulike varianter i butikk - en i beige og svart.

«Microfiber truse med vattert og skulpturert bakside, som former og løfter til en naturlig fyldigere fasong» skriver kleskjeden selv om trusene på sine nettsider. 

Foto: Skjermdump / Cubus

Vi lurer litt på om det snart kommer gensere med innlegg som gjør gjør at bicepsene dine ser større ut? Eller kanskje t-skjorter med innebygd sixpack? 

Det er i alle fall billigere enn å kjøpe Miss Sixty-bukser med rumpeinnlegg (!), som var sykt in for noen år tilbake.

Derfor selges produktet

Presseansvarlig i Cubus, Julie Bragli Eckhardt, sier til Side2 at de har tatt inn produktet i deres sortiment etter flere ønsker og henvendelser fra kunder.

-  Fokuset på en rundere og større bakdel har eksistert en stund, og flere ønsker å fylle litt mer ut under kjoler og bukser. Vi ser at etterspørselen øker opp mot de typiske festsesongene, sier Julie.

Les også: 11 ganger kjendiser ble beskyldt for å photoshoppe bildene sine

Og denne: Celeste Barber etterligner kjendiser på Instagram - og får folk til å le seg ihjel

Hva synes du? Rumpetruser - hot eller not? 

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = "https://www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));