Foto: TVNORGE

Costa del Kongsvik: - Jeg er fascinert av oppdolla damer med botox, restylane og rik mann

I ett år har finansfrue-bloggen til  Therés fått folk til å undre om den er ekte.

Publisert

(SIDE2): For ett år siden oppkonstruerte Lene Kongsvik Johansen bloggen «finansfrue».

Men det er først nå i august at bloggen har fått fart på seg, og i kveld, torsdag får du møte finansfrua Therés Iversen for første gang når «Costa del Kongsvik» går i gang med sesong to på TVNorge.

Med bloggbeskjeder som : Erik og jeg er opptatt av at jeg skal ha drømme-kroppen min i forhold til at det er den kroppen han drømmer om at jeg skal ha fordi vi elsker hverandre så høyt.

Har folk undret og lurt seg hva i alle dager dette var.

- Er dette seriøst? Skrev noen på Facebook. De som følger Lene Kongsvik Johansen vet imidlertid at dette er Therés Iversen, en dame som har hatt sin storhetstid, og nå desperat forsøker å holde på det hun har.

Frue-fenomenet

- Jeg er fascinert av oppdolla damer med pen adresse, svindyr garderobe, botox og restylane i trynetog rik mann. Noen av dem har kanskje hatt utseendet som SIN valuta og vært smellvakre, men det kommer et punkt hvor ting begynner å henge, sier Lene Kongsvik Johansen til Side2.

Hun mener hun har for seg et muligens lite, men ganske synlig fenomen de siste årene.

-  Menyen på salongen Beth's Beauty er lang, og diverse behandlinger kan stramme, fylle og løfte, men de skjuler ikke egentlig alderen din. Og hvis hot shot-fyren du en gang ble sammen med ønsker seg å starte på nytt med en ny 28-åring - for han er fortsatt «hot» og kan få en 28-åring hvis han vil - hva sitter du igjen med da? Spør hun.

Screen9v2

Therés er en figur Lene Kongsvik Johansen har jobbet med i mange år. Lenge forsøkte hun med en vestkant-dame fra Oslo.

- Therés fikk først liv da vi gjorde henne til en enkel jente fra Trøndelag/Møre på litt for høye hæler. Dama til finans-fenomenet Erik. Selverklært «interiørdesigner» uten egentlige oppdrag. Ensom, usikker og med en dårlig blogg, sier hun.

- Grotesk og avskyelig

 Lene Kongsvik Johansen har derimot vært et sikkert kort for TVNorge i mange sesonger. Selv om «Costa del Kongsvik» handler fra Syden, er det et mål ikke bare å ha Syden-vitser.

Psykologen Anne reiser til Costa del Kongsvik sammen med tenåringsbarna.
Psykologen Anne reiser til Costa del Kongsvik sammen med tenåringsbarna. Foto: TVNorge

- Utfordringen blir å lage nye karakterer som folk kjenner igjen, og som de enten kan bli glad i eller le av, gjerne begge deler. Gran Canaria og hotellet er jo bare et bakteppe for historiene om sju mennesker på ferie.

Ved å lage gjenkjennelige figurer får Lene også litt pussige reaksjoner. Mest koselige, som selfies, og gode kommentarer og klemmer.

- En annen mente jeg var grotesk, avskyelig og kvalmende. Man kan ikke please alle.

«Costa del Kongsvik» har premiere på TVNorge torsdag klokken 21.00

Screen9v2(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.