KLINTE TIL MED CHRISTINA: Madonna var ikke snau den kvelden, men kameraene var litt mer opptatt av Justin Timberlake. Noe vi syntes er litt rart, faktisk.
KLINTE TIL MED CHRISTINA: Madonna var ikke snau den kvelden, men kameraene var litt mer opptatt av Justin Timberlake. Noe vi syntes er litt rart, faktisk. Foto: Scott Gries/Getty Images

Underholdning

Kjipt av MTV: - Jeg kysset også Madonna

- Jeg tror faktisk ikke folk skjønner at Madonna klinte med dere begge to den kvelden.

Publisert Oppdatert

MTV var stor på begynnelsen av 2000-tallet. Og i forbindelse med VMA i 2003 skulle popdronningen Madonna (60) opptre med datidens to største pop-prinsesser, nemlig Britney Spears (36) og Christina Aguilera (37).

Stemningen i salen er elektrisk. Det hele starter med de to jentene i brudeutstyr, syngende på Madonnas 80-talls megahit «Like A Virgin». De vrikker og åler seg rundt på scenen når dronninga dukker opp i helsort og synger sin store hit det året, «Hollywood» (lansert 14.juli 2003).

Midt i låta lener hun seg mot Britney og kliner til, før hun lener seg mot Christina og kliner til med henne også.

Det er bare det at kun er Britneys og Madonnas kyss som står igjen som et ikonisk øyeblikk.

Hvorfor?

På det tidspunktet så folk nemlig på TV. Kameraene zoomet inn på Britneys og Madonnas kyss, men da det var Christinas tur, syntes produsentene at det var mye mer «spennende» for seerne der hjemme å få se reaksjonen til en meget forfjamset Britney-eks, nemlig Justin Timberlake som det ble slutt med i 2002.

Dermed blir Christinas øyeblikk fullstendig spolert. Det var Britney som fikk forsidene dagen etter OG ikon-status.

Dette har ikke Christina glemt, skriver Cosmopolitan.

I studio med Andy Cohen på SiriusXMs Radio Andy, gjengitt i Cosmopolitan forteller Christina om hvordan det hele artet seg, og at det var Justin som var grunnen til at hennes kyss i liten grad kom med på skjermen. Det syntes Christina var rart, siden paret ikke var sammen på det tidspunktet.

- Det var en kjip avgjørelse.

Og Andy syntes å være enig.

- Jeg tror ikke folk faktisk helt skjønner at hun (Madonna, red.anm) klinte med dere begge den kvelden.

Christina repliserer

- Ja, fordi jeg så avisene neste dag, og bare «Å, jeg ble visst utelatt fra det, jeg.».

Vi i Side2 vil derfor bidra til å fortelle hva som egentlig hendte, dersom folk ikke har fått det med seg. Madonna kysset altså både Britney Spears og Christina Aguilera på scenen den kvelden.

PS. Christinas kyss var mest sexy også.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!