SMÅBARNSFORELDRE: Det er ikke bare-bare å få tid til hverandre når man blir småbarnsforeldre. Det kan også Chrissy Teigen og John Legend skrive under på.
SMÅBARNSFORELDRE: Det er ikke bare-bare å få tid til hverandre når man blir småbarnsforeldre. Det kan også Chrissy Teigen og John Legend skrive under på. Foto: Karwai Tang / Contributor / Getty Images

Underholdning

Chrissy Teigen åpner opp om sexlivet etter å ha blitt mor

- Det spiller ingen rolle hvem du er - man er bare trøtt!

Publisert

Vi digger modell, forfatter, matentusiast og moroklump Chrissy Teigen (32) av flere grunner. Hun er kjent for å ikke legge skjul på hverken strekkmerker, grå hår, livet som mamma eller sjalusi - noe som gjør henne ekstremt populær hos fansen sin.

Nå åpner tobarnsmoren opp om sexlivet til seg selv og ektemannen John Legend etter at de to ble foreldre for andre gang til sønnen Miles i mai i år.

I et intervju med Women's Health Magazine sier Chrissy noe flere småbarnsforeldre garantert har kjent på:

- Det spiller ingen rolle hvem du er - selv om du er en sexy R&B-crooner eller en eks-badetøymodell - er man bare trøtt! Vi har fortsatt lidenskap for hverandre, men gjør vi det tilfeldig i et prøverom? Nei!

- Vi kommer tilbake igjen. Men det er morsomt: Hvis han opptrer et sted, og jeg bare: «Åh, han er sexy.» Da kommer vi antakeligvis til å ha sex den kvelden.

View this post on Instagram

GQ

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Barna endret tankene om kroppen

Hun forteller også hvordan det å få barn har endret måten hun ser på kroppen sin på. Blant annet har hun nå et kosthold som skal være ekstra bra for kvinner som ammer.

- Jeg ser på puppene mine og tenker: «Hva i huleste skjedde? De peker utover nå. De er som store tallerkener. Jeg vet ikke en gang hvordan jeg skal skjule dem. Jeg glemmer at folk fortsatt tenker «Whoa!». Jeg mener ikke å dytte puppene mine i trynet på noen.

- Var ikke snill med kroppen min

Etter at hun ble mor til Luna (2) i 2016, gikk Chrissy offentlig ut og fortalte at hun hadde slitt med fødselsdepresjon.

I intervjuet forteller hun at hun slet med kosthold og livsstilsvalg:

- Jeg drakk for masse, sier Chrissy.

- Jeg spiste ikke like mye som jeg burde for jeg var mett av drikkingen. Jeg var ikke snill med kroppen min.

I etterkant ble hun satt på antidepressiva, og den lille familien bestemte seg for å trekke seg tilbake på et velværesenter på Bali. Chrissy forteller at det hjalp henne å sette ting i perspektiv.

- Hva kan være viktigere enn mental helse? Hva er viktigere enn å være stolt av deg selv og gjøre det beste du kan for kroppen din?

Og vi er enige, Chrissy!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!