GIKK HARDT INN: Chrissy Teigen ga alt i «Hot Ones»-intervjuet hun nylig gjorde, faktisk så mye at hun måtte til legen etterpå.
GIKK HARDT INN: Chrissy Teigen ga alt i «Hot Ones»-intervjuet hun nylig gjorde, faktisk så mye at hun måtte til legen etterpå. Foto: Steve Granitz / Contributor

Kjendis

Chrissy Teigen måtte til legen etter å ha spist for mye sterk saus under intervju

Dama skal ha for sporty innsats, men prisen ble kanskje litt høy.

Publisert Oppdatert

Det gikk ikke helt som planlagt da modell, kokebok-forfatter og entreprenør Chrissy Teigen (32) nylig gjestet YouTube-intervjuserien «Hot Ones» fra First We Feast.

Konseptet går ut på at både programlederen og intervjuobjektene spiser kyllingvinger med stadig sterkere saus ettersom spørsmålene blir stilt. Serien er poppis som bare dét med mange millioner visninger på hver episode, og har tidligere hatt celebre gjester som både Kevin Hart, DJ Khaled og James Franco og Bryan Cranston i stolen.

«I'm a wing freak, I'm a hot sauce freak, I'm a hot wing freak.» deklarerte hun i begynnelsen av klippet, men gikk kanskje litt hardt ut.

Et lite stykke ut i intervjuet ble Chrissy nemlig mett, og valgte i stedet å dyppe kyllingvingene i sausen, som hun senere slikket av vingene. Noe som kan ha gjort at hun fikk i seg mer sterk saus enn tidligere intervjuobjekter, skriver Cosmopolitan.

Se intervjuet, som ble sluppet torsdag, på YouTube under: (Vi er litt glade dette ikke er oss, forresten)

Det sto imidlertid ikke på innsatsen: Tobarnsmoren jobbet seg nemlig gjennom hele skalaen av sterke sauser - fra den mildeste og helt opp til den aller sterkeste.

Chrissy, som ikke akkurat holder tilbake i sosiale medier, og er kjent for å dele det meste med humoristisk blikk, kunne også melde at hun måtte en tur til det hun betegner som «hals-legen» sin i etterkant av intervjuet.

Twitter skrev hun:

«Jeg gjorde "Hot Ones" i går. Nå er jeg hos hals-legen min.»

Da fansen responderte, kunne hun melde at det var sausen «Da Bomb» som hadde gjort utslaget, og svarte: «Tungen min er bokstavelig talt ødelagt.»

La oss håpe hun kommer tilbake til hektene snart!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!