MAMMAJENTE:
Charlotte Casiraghi får
råd og hjelp av mamma
prinsesse Caroline når
hun opplever motgang.
MAMMAJENTE: Charlotte Casiraghi får råd og hjelp av mamma prinsesse Caroline når hun opplever motgang. Foto: Splash News / NTB scanpix

Kongelige

Charlotte Casiraghi alene igjen to måneder etter fødselen: Får trøst av mamma Caroline

Prinsesse Caroline er en god støtte for datteren Charlotte i den tunge tiden hun nå gjennomgår.

Publisert Oppdatert

Lykken har smilt til det skandaleombruste fyrstedømmet i Monaco de siste årene, men nå skaper Grimaldihuset igjen store overskrifter.

Ifølge det spanske magasinet Hola har Charlotte Casiraghi (32), datteren til prinsesse Caroline (61), og kjæresten Dimitri Rassam (37), sønnen til den franske skuespilleren Carole Bouquet (61), gått fra hverandre. Bare drøye to måneder etter at de ble foreldre til sønnen Balthazar.

Bruddet skal ha kommet som et sjokk på den nærmeste familie, og Charlotte har ifølge franske medier nå søkt tilflukt hos sin mor prinsesse Caroline.

Storesøsteren til fyrst Albert (60) har god erfaring med å takle triste hendelser i familien, og er nok både en god støtte og samtalepartner for sin eldste datter i den tunge tiden.

Les også: Charlotte Casiraghi: - Det er et daglig helvete

AVLYSER BRYLLUPET: Charlotte og Dimitri Rassam skulle etter planen gifte seg i 2019. Det ser det ikke ut til å bli noe av.
AVLYSER BRYLLUPET: Charlotte og Dimitri Rassam skulle etter planen gifte seg i 2019. Det ser det ikke ut til å bli noe av. Foto: Jackson Lee / Splash News / NTB scanpix

Skal ha vært sønderknust

Charlotte fikk også trøst av mamma da forholdet til Gad Elmaleh (37) tok slutt. De har sønnen Raphael (5) sammen. Hun skal ha vært sønderknust etter bruddet, men prinsesse Caroline, som også har opplevd mange tunge stunder i sitt kjærlighetsliv, fikk datteren til å smile igjen.

Og både hun og moren trodde Charlotte hadde funnet mannen i sitt liv i Dimitri Rassam. De to falt pladask for hverandre, og lykken var fullkommen da de to ble foreldre til en liten gutt.

«Hennes kongelige høyhet prinsesse Caroline av Monaco og Madame Carole Bouquet har gleden av å meddele fødselen av deres barnebarn, en sønn som ble født 23. oktober 2018. Både mor og barn har det bra», skrev fyrstehuset i Monaco i en meddelelse.

Les også: Europas hotteste prinsesse

NÆRT FORHOLD: Charlotte Casiraghi og prinsesse Caroline er ikke bare datter og mor, men også gode venner.
NÆRT FORHOLD: Charlotte Casiraghi og prinsesse Caroline er ikke bare datter og mor, men også gode venner. Foto: Valery Hache / AFP / NTB scanpix

En stor glede med barnebarn

Kilder rundt Carole Bouquet mente også å vite at de to skulle gifte seg nå på nyåret, og at bryllupet skulle holdes på den franske superstjernens gård på øya Pantelleria i Italia. Men det ser uansett ikke ut til å bli noe av nå. Helt sikkert til stor skuffelse for prinsesse Caroline som nok øler at hun har hatt nok motgang i livet.

Hun ble skilt fra sin første mann Philippe Junot (78) etter to år i 1980, mens hennes andre ektemann Stefano Casiraghi døde i en tragisk båtulykke i 1990. Hennes nåværende ektemann, prins Ernst August (64), har hun ikke levd sammen med på flere år.

SINGEL MAMMA: Charlotte Casiraghi sammen med sin eldste sønn Raphael.
SINGEL MAMMA: Charlotte Casiraghi sammen med sin eldste sønn Raphael. Foto: Eric Gaillard / Reuters / NTB scanpix

De syv barnebarna har derfor vært en kjærkommen opptur for Caroline. I tillegg til Charlottes to barn har Andrea (33) fått barna Alexandre (5), India (3) og Maximillian (8 måneder) med sin Tatiana Santo Domingo (35). Pierre Casiraghi (31) og kona Beatrice Borromeo (33) har også to barn, Stefano (snart 2) og Francesco (7 måneder). De blir nok ikke mindre viktig for prinsessen i tiden fremover.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!