IKKE FAN: Celine Dion innrømmer at hun opprinnelig ikke var noen fan av sin mest kjente låt, «My Heart Will Go On».
IKKE FAN: Celine Dion innrømmer at hun opprinnelig ikke var noen fan av sin mest kjente låt, «My Heart Will Go On». Foto: Gilbert Carrasquillo / Getty Images

Avslører i nytt intervju

Celine Dion holdt på å gå gi fra seg «Titanic»-hiten

Superstjernen ville egentlig ikke synge sangen hun er aller mest kjent for.

Publisert Oppdatert

Den kanadiske sangeren Celine Dion (51) åpner i et nytt intervju med Andy Cohen i «Watch What Happens Live» opp om at hun i utgangspunktet ikke var spesielt begeistret for det som nå er hennes største hit - «Titanic»-soundtracket «My Heart Will Go On».

- Jeg var mest sannsynlig trøtt den dagen - veldig trøtt, spøker sangstjernen selv om det faktum at hun nesten ga fra seg megahiten.

På spørsmål fra Cohen, gjengitt av People, om hva hun opprinnelig synes om sangen, innrømmer hun at den ikke appellerte til henne.

- Jeg er glad de ikke hørte på meg.

Sang bare én gang

Hun forteller at den nå avdøde ektemannen René Angélil sa at hun skulle holde an før han snakket med låtskriveren og sa til henne: «La oss forsøke å lage den, bare som en liten demo».

- Jeg sang låten én gang og de bygde opp det instrumentale rundt det. Jeg sang den aldri igjen for selve innspillingen. Så demoen er faktisk den ekte innspillingen, sier den ikoniske sangeren.

Før hun spøker med at hun imidlertid har sunget den tre «gazzillioner» ganger i etterkant.

Se klippet under:

Vant Oscar

«Titanic»-regissør James Cameron skal til å begynne med ha vært skeptisk til å bruke en poplåt i den ellers nokså klassiske filmen.

Komponist James Horner jobbet med låtskriver Will Jennings for å gi noe av filmens musikk tekst, og sangen, som etter hvert skulle bli en megahit, ble ifølge People skrevet i all hemmelighet.

«My Heart Will Go On» ble nummer en på Billboard Hot 100-lista 28. februar 1998, og beholdt plassen i 16 uker. Den ble også hyllet med en Oscar-statuett for beste originalsang under Oscar-utdelingen i 1998.