Ville meske seg: Brudepar krevde gjestene for syke summer.
Ville meske seg: Brudepar krevde gjestene for syke summer. Foto: Colourbox

Viral

Brudepar krevde flere tusen kroner i «inngangspenger» per hode

- Hvis du ikke betaler, blir du ikke invitert.

Publisert Oppdatert

Hold deg fast. Dette må være den sjukeste historien du noen sinne kommer til å lese.

Brud og brudgom ville leke Kardashians for en dag og krevde at bryllupsgjestene skulle bidra til den overdådige feiringen. «Inngangsbilletten» til festen ble satt til 1500 dollar per hode, skriver Cosmopolitan.

Den gærne kanadiske bridezillaen syntes åpenbart ikke dette var for mye å be om, til tross for 1500 Kanadiske dollar tilsvarer ca. 9600 norske kroner, etter dagens kurs.

Flere medier har hivd seg på, blant annet Huffington Post og Independent som har omtrent samme syn på saken som oss.

Det var Twitterbrukeren @0lspicykeychain som fant innlegget i en «Wedding- shaming» gruppe hun er med i på Facebook. Hun delte så innlegget med sine følgere på Twitter:

Delte på Twitter: Dette måtte ikke verden gå glipp av.
Delte på Twitter: Dette måtte ikke verden gå glipp av. Foto: Skjermdump, Cosmopolitan, Twitter

I statusen deler altså den anonyme bruden (nå ex-brud) at hun og kjæresten brøt forholdet på grunn av disse «nylige oppståtte problemene». De møttes da de var 14, ble forlovet da de var 18 (med en ring til rundt 30 000 kroner ) og da de var i begynnelsen av 20-årene fikk de barn.

Fordi de åpenbart er både giftekåte og stormannsgale, sparte de selv opp 15 000 dollar (nesten 100 000 kroner) til feiringen. Men dette var jo ikke nok. De fant ut at for at de skulle bli skikkelig, skikkelig fornøyde måtte de opp i 60 000 dollar (ca. 387 000 kroner) for å få festen de ønsket seg.

Ville ha cash: Bruden var ikke nådig.
Ville ha cash: Bruden var ikke nådig. Foto: Skjermdump fra Cosmopolitan, Facebook

- Alt vi bad om var litt hjelp fra familie og venner for at drømmen vår skulle bli virkelig. Og jeg mener, hvor mye er egentlig 1500 dollar? Ikke mye i det hele tatt, skriver bruden i Facebookgruppen.

I tillegg bad de brudens forlover om 5000 dollar ( ca. 32 000 kroner) på toppen av alt annet som må gjøres av forberedelser og innkjøp når man har en slik oppgave. Brudgommens foreldrene fikk forespørsel om de kunne bidra med 3000 dollar (ca. 19 000 kroner).

De prøvde til og med å justere beløpet: Men det hjalp ikke.
De prøvde til og med å justere beløpet: Men det hjalp ikke. Foto: Skjermdump, Cosmpolitan, Facebook

Da kun åtte gjester svarte og sendte sjekken, skriver bruden at de ble «j...bleike om nebbet», med andre ord helt sjokkerte. Etter hvert trakk også brudens forlover seg.

De opprettet så en GoFundMe-side hvor de fikk inn 250 dollar (ca. 1600 kroner). Da foreslo brudgommen et Las Vegas-bryllup i stedet. «Var han blitt helt sprø»). Brudens forlover kom igjen på banen og bad henne om å holde seg til budsjettet.

Et annet poeng ved denne historien er at bruden mener at hennes forlover først hadde lovet å betale «sin skjerv», men da hun trakk seg ble bruden rasende («Hvordan kunne hun tilby meg tusenvis av dollar, for så å nekte å betale og be meg holde meg til budsjettet?»)

Bruden humper så avgårde med en masse argumenter frem og tilbake. Og det kan se ut som det mangler en side, men dette er alt som stod i posten, så det må ha gått trill rundt for henne. Det er jo bare å fylle inn det som mangler selv. Egentlig.

Fyll inn det som mangler i historien selv: Det er ikke så vanskelig.
Fyll inn det som mangler i historien selv: Det er ikke så vanskelig. Foto: Skjermdump, Cosmopolitan, Facebook

Dersom du kjenner deg igjen, så kan vi opplyse om at bridezillaer er det mest usjarmerende som finnes i hele verden. Vitsen med et bryllup er da for pokker ikke å være superstjerne for en dag. Det er å avgi et løfte om å leve sammen med noen for resten av livet. Så slutt med sånt tull. Bare SLUTT!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!