BAK FASADEN: Dette bildet, delt av twitterbrukeren @goodgaljenjen, har fått mange til å trekke på smilebåndet de siste dagene.
BAK FASADEN: Dette bildet, delt av twitterbrukeren @goodgaljenjen, har fått mange til å trekke på smilebåndet de siste dagene. Foto: Skjermdump / Twitter

Viral

Brudens kusine måtte trå til da forlovelsesbildene skulle tas - nå går stuntet viralt

Sånn kan man også gjøre det! Smart.

Publisert Oppdatert

Vi har dem alle i feeden vår - de søte, nyforelskede parene som uansett hva de gjør ser ut som de er tatt rett ut av «The Notebook». Merkverdig, og (vi mistenker) ikke alltid helt virkelighetstro.

Derfor er det forfriskende når moroklumper på internett finner ut at de skal vise oss hva som egentlig skjer bak scenen når de store øyeblikkene i det perfekte parforholdet skal dokumenteres i sosiale medier.

En tweet fra den australske brukeren @goodgaljenjen har nå gått viralt etter at hun avslørte hva som egentlig lå bak sin kusines plettfrie forlovelsesbilde, skriver Fox News.

«Kjæresten til kusinen min fridde til henne, men hun hadde ikke fått manikyr lmao» skriver kvinnen, som egentlig heter Jenna.

Les også: Ser du hvorfor folk ler av dette bryllupsbildet?

På bildene hun har delt, kan vi på det ene se det lykkelige paret kysse, med ansiktene halvveis skjult bak det som tilsynelatende er den kommende brudens hånd, med plettfri manikyr og en nydelig forlovelsesring. Insta-materiale, ingen tvil om det.

På det andre bildet kan vi se hva som egentlig skjedde: Jenna på kne foran kusinen og forloveden, med hånden holdt opp foran paret med forlovelsesringen på fingeren, sånn at det ser ut som det egentlig er den kommende brudens hånd.

Tweeten nærmer seg i skrivende stund en million likes og 227.000 har retweetet påfunnet.

I anledning den store oppmerksomheten rundt twitterstuntet, har Jenna delt litt bakgrunnsinfo.

«Hei alle sammen. Jeg er så glad for at dere alle deler gleden rundt dette spesielle øyeblikket med oss! For å svare på et par ofte stile spørsmål: Diana er sykepleier, så hun tar aldri manikyr. José jadde planlagt dette overraskelsesfrieriet, og kunne ikke egentlig be henne fikse neglene sine uten å vekke mistanke.»

Folk reagerer stort sett med latter, og flere har tagget vennene sine for å vise at de ville gjort det samme for dem.

«Hahaha, den beste bestevennen», skriver én bruker.

Noen mener også at det betyr ulykke å la noen andre bruke forlovelsesringen sin, og mener at det ikke burde spilt noen rolle hvordan neglene til Jennas kusine så ut.

«Det er ikke noe vakkert med dette, hvorfor skulle hun bry seg om fingrene sine? Alt handler om sosiale medier nå» skriver en annen.

Les også: Instagram-bruker går viralt med negler som ligner på Kylie Jenners babyannonsering

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.