Foto: Håvard Solem (Asker)

Bondefrier blir pappa

Har datet to tv-bønder, men venter barn med en annen.

Publisert

(SIDE2): Forrige uke ble det kjent at Ingrid Aasberg (26) ikke lenger ønsket å være en av bøndene i «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

- Jeg har funnet kjærligheten. Derfor er den beste løsningen at jeg trekker meg, sa Ingrid til «God kveld Norge».

Les hele saken: TV-bonde trekker seg

Noen dager senere kunne Se og Hør fortelle hvem som var Aasbergs nye kjæreste. Det var nemlig Andreas Gran (26). Mange husker han fra 2008-sesongen av «Jakten på kjærligheten».

Les mer: Fant gammel bondefrier

Da fant han lykken med bonden Silje Steinsland (30) og de var samboere i ett år.

Som i en slags såpeopera fra virkeligheten har Se og Hør Weekend i dag, fredag, en ny avsløring om den tidligere bondefriere som nå er sammen med Ingrid Aasberg.

Han venter nemlig barn med tobarnsmoren Linn Iren Granvang (22). Hun er gravid i fjerde måned etter at hun og Andreas hadde et såkalt one-night stand. Han skal selv ha blitt svært overrasket over beskjeden.

- Det stemmer at jeg skal bli pappa. Jeg innrømmer at jeg ble litt satt ut da jeg fikk beskjeden, og at jeg mottok nyheten med blandede følelser. Men jeg er innstilt på å gjøre det beste ut av det, sier han til Se og Hør Weekend.

Granvang forteller til ukebladet at hun har masse støtte fra sin nye kjæreste, Tommy Hansen (24) og at forholdet hennes til Gran er bra.

- Vi er gode venner. Jeg forventer at han stiller opp for barnet, men da må det skje fra starten av. Jeg er litt usikker på hvordan det blir. Det er opp til han selv.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!