JOHN ARNE RIISE gifter seg med Louise Angelica Markussen i mai, men er ifølge sin ekskone Maria Elvegård ennå ikke skilt.
JOHN ARNE RIISE gifter seg med Louise Angelica Markussen i mai, men er ifølge sin ekskone Maria Elvegård ennå ikke skilt. Foto: Rex/piers Allardyce/All Over Press

Boikotter Se og Hør

John Arne Riise raser over Se og Hørs oppslag om at han fremdeles er gift.

Publisert

(SIDE2): I mai 2012 ble det kjent at den tidligere landslagsspilleren hadde funnet kjærligheten med fotomodellen og makeupartisten Louise Angelica Markussen (23). De to forlovet seg på julaften samme år, og i mai er det duket for bryllupsfeiring med celebre gjester i eksklusive omgivelser.

Fortsatt gift

Men nå har det dukket opp et lite skår i gleden, skriver Se og Hør. For på Maria Elvegård Riises (34) åpne Facebook-profil skriver hun nemlig at selv om det har gått to år siden skilsmissepapirene ble sendt inn, er hun fortsatt gift.

Foto: Kyrre Lien / Scanpix

Hun bekrefter også dette overfor bladet, mens Riise ikke ønsker å kommentere saken overfor Se og Hør.

Elvegård var gift med Riise fra 2010 til 2011.

Boikotter Se og Hør

At Se og Hør har valgt å publisere dette som sitt førstesideoppslag, får Riise til å reagere.

- Det er to måneder til vi skal gifte oss , Louise og jeg. Den 10. april er skilsmisseoppgjøret klart. Likevel velger Se og Hør å skrive om dette. Det har gått så hardt inn på Louise, og når jeg ser hvordan hun reagerer, så må jeg reagere på Se og Hør, sier Riise til VG.

Han mener Se og Hør ikke respekterer hans privatliv, og ønsker derfor å boikotte bladet.

- Jeg blir nok ikke ensom i boikotten min. Det føler jeg meg trygg på. Både min manager Lars Gilleberg og jeg kjenner mange kjente nordmenn, og vi har allerede fått svar fra flere som opplever Se og Hør som det jeg har gjort i denne saken, sier Riise til avisen.

Eksklusivt bryllup

Selve bryllupsseremonien til Riise og Markussen vil finne sted i Nordberg Kirke i Oslo. Festen etterpå avholdes på det premierte hotellet The Thief på Tjuvholmen.

- Bryllupsplanleggingen er under kontroll, og alt går etter planen. Jeg er heldig som får hjelp av to søte bryllupsplanleggere, så vi planlegger allting sammen med dem. Flere detaljer om bryllupet vil jeg skrive om på bloggen etter hvert, sa Louse Angelica til Side2 i desember.

Frøken Norge-kandidat

Louise Angelica deltok i Frøken Norge i 2010. Hun kom seg gjennom til finalen, men måtte se seg slått av Melinda Elvenes.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!