Foto: FEM

Blogger Janka Polliani skal lede ny sesong av Top Model

- Dette blir et eventyr.

Publisert

(SIDE2): Mens det er over ut for Top Model USA, er det snart duket for en ny, nordisk versjon av programmet. Den norske juryrepresentanten blir blogger Janka Polliani.

Dommerpanel fra hele Skandinavia

Polliani har 15 års erfaring fra TV-bransjen som caster, redaktør, regissør og TV-profil, i tillegg til at hun har blogget i ni år. Hun har vunnet Vixen Blog Awards som bloggernes favoritt og har designet sko-kolleksjoner for Sapatos.

I den skandinaviske versjonen av Top Model, som spilles inn i Lisboa i sommer, skal Janka skal være den norske juryrepresentanten i dommerpanelet bestående av bransjeprofiler fra Norge, Sverige og Danmark.

Nylig ble det kjent at de for den kommende sesongen av Top Model er på utkikk etter såkalte «plus size»-modeller.

- Eventyr

- Jeg gleder meg stort til å være programleder for en helt ny sesong av Top Model. Ekstra gøy er det at vi skal ha modeller med former ikke bare fra Norge, men Sverige og Danmark også. Det er skikkelig stas at programmet skal vises i tre land. Nå kan jenter som hele livet har drømt om å bli modell, men som tidligere ikke har passet inn i «modell-normen», få muligheten til å få ønsket sitt oppfylt. Jeg håper at jenter i alle størrelser som har en drøm å bli modell, søker. Dette blir et eventyr, sier Janka.

LES OGSÅ:Slik gikk det med Top Model-deltakerne

De siste årene har plus siz»-modellene tatt moteverden med storm. I 2013 vant den formfulle modellen Whitney Thompson den amerikanske utgaven av «Top Model», 2016-utgaven av sportsmagasinet Sports Illustrated populære bikininummer hadde Ashley Graham på forsiden og plus size-modellen Iskra Lawrence har over 1.7 millioner følgere

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.