Lag en moderne bohemstil hjemme med en miks av nytt, gammelt og en touch glam!
Lag en moderne bohemstil hjemme med en miks av nytt, gammelt og en touch glam! Foto: Andrea Hustad

Interiør

DIY i vintage-stil

Bli med hjem til Christina Fraas - også kjent som Kirsebærhagen.

Publisert Oppdatert

Hjemmet mitt, også kjent som Kirsebærhagen i sosiale medier, er stort sett laget av rester, gamle skatter og bare noen få nye ting. Jeg finner veldig mye glede i å ha farger og glitter rundt meg. Hvorfor skal discokuler og enhjørninger være forbeholdt barn?

Gjenbruk er miljøvennlig og mer trendy enn noensinne! Likevel kan det føles vanskelig å orientere seg i jungelen av bruktsalg og loppemarkeder.

Jeg får ofte høre at jeg er «så handy», mens sannheten er at det egentlig bare er det at jeg tør å prøve, selv om det er noe jeg ikke kan fra før. Det er faktisk ikke farlig å feile.

Se de inspirerende bildene fra Christinas hus under:

Foto: Andrea Hustad

Sminkebord

Dette sminkebordet arvet jeg da jeg var 16 år og det har vært med meg siden. Nå har jeg malt det hvitt og byttet til et større speil.

Det er dekorativt, men også veldig praktisk å sortere alt av sminke og dilldall i skuffene. Gulvet på soverommet er malt i fargen «warm blush», som jeg aldri blir lei av.

Foto: Andrea Hustad

Garderobe

Drømmen om walk-in-closet gikk i oppfyllelse da jeg flyttet til Kirsebærhagen.

En bonus med å være singel er at ingen kan fortelle meg at gjesterommet burde brukes til noe mer fornuftig enn klær og sko!

Foto: Andrea Hustad

Bildehylle

Bilder som oser personlighet er kulest!

Miks gamle fotografier, nye plakater og magasinforsider du elsker i ulike rammer for en eklektisk look som ingen andre har.

Foto: Andrea Hustad

Skohylle

Når man har sko, accessories og klær fremme er det lettere å huske hva man har, og dermed ender du mest sannsynlig opp med å kjøpe mindre og bruke mer av det du allerede har.

Dessuten kan det se bra ut også! Dette er et enkelt prinsipp. Er du litt handy klarer du fint å snekre sammen dette selv.

Foto: Andrea Hustad

Prioritering

Hver gang jeg ser på Pushwagner-maleriet mitt får jeg skikkelig girlpower-følelse. Jeg har nemlig alltid drømt om å eie et og det føles litt uvirkelig at det henger på veggen min. Når jeg er sliten ser jeg opp på det, og henter energien til å fortsette!

Om det ble kjøpt med bygge-bad-budsjettet? Helt riktig. Og ingen kan kjefte på meg for den prioriteringen. Noen fordeler skal man ha med å være «voksen».

Foto: Andrea Hustad

Hjemmekontor

Visste du at den grønne planten heter Pengetre? Jeg liker å tro at det regner inn cash hver gang jeg vanner den.

Dette er nemlig hjemmekontoret mitt! Den rosa pulten fant jeg på Ikea.

Foto: Andrea Hustad

Gammelt og rart

Se på denne søte LP-kofferten fra Urban Outfitters! Den rare lampen er et loppemarkedsfunn. Og så byttet jeg ut en kjip lampeskjerm med en oversized lyspære fra Clas Ohlson, for en mer trendy look.

Maleriet sto her da jeg flyttet inn og fikk raskt hedersplass på veggen i stua.