Foto: (Twitter)

Bildet ser normalt ut, men teksten under får tusener til å gråte

Dagens tristeste twitter-melding.

Publisert

(SIDE2): Onsdag kveld spiste Kelsey Harmon middag med bestefaren sin hjemme i Oklahoma.

Kelsey tok bilde av bestefaren og la ut på Twitter. Tilsynelatende et helt normalt bilde av en bestefar, men teksten hun har skrevet under, får mange tusen til å reagere.

- Middag med bestefar i kveld. Han lagde 12 burgere til alle de seks barnebarna, og jeg var den eneste som møtte opp, skriver hun.

Les også: Nesten to millioner personer har klikket på dette bildet fra 1950.

Hadde laget mat og dessert

Til Buzzfeed forteller hun at bestefaren hadde invitert de seks barnebarna på middag, siden alle var hjemme på ferie samtidig. Kelsey er den yngste i flokken.

Hun møtte opp presis, og bestefaren hadde gledet seg til kvelden.

- Han hadde til og med hjemmelaget is, som var favoritten vår da vi var små, sier hun.

- Jeg kunne se at han var skuffet

De satte seg ned og ventet på de fem andre. Men etter en halvtime bestemte de seg for å spise én burger hver - resten fikk vente til de andre kom.

Ingen andre kom.

- En time gikk, og ingen dukket opp. Jeg kunne se at han var skuffet, men jeg passet å å bli der sammen med ham. Vi hadde det veldig hyggelig, sier Kelsey.

Drapstruer søskenbarna

Nå har nesten 200.000 personer likt bildet på Twitter, mens det er retweeted over 120.000 ganger.

Responsen har tatt av langt mer enn Kelsey hadde trodd, og nå har hun sett seg nødt til å be folk roe seg:

- Bestefar har det bra, folkens, jeg lover, og han er like glad i alle barnebarna sine. Vennligst slutt å sende drapstrusler til søskenbarna mine, alt er ok!!!

- Dere tar feil

Søskenbarna har også meldt seg inn i diskusjonen, og fetteren Brock har skrevet et innlegg på vegne av familien.

- Dere som tror at vi aldri besøker ham tar feil. Vi besøker ham jevnlig. Kelsey ser ham ikke like ofte, fordi hun går på skole langt borte for å følge drømmene sine. Resten av oss besøker ham, skriver han.

I går, torsdag, la han ut en ny Twitter-melding om at han spiste burgere hos bestefaren.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));