PRYDER VOGUE USA: Beyoncé er på forsiden av Vogue for fjerde gang i den amerikanske septemberutgaven. Der snakker hun også ut om å bli mor og akseptere sin naturlige kropp.
PRYDER VOGUE USA: Beyoncé er på forsiden av Vogue for fjerde gang i den amerikanske septemberutgaven. Der snakker hun også ut om å bli mor og akseptere sin naturlige kropp. Foto: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images

Kjendis

Beyoncé snakker ut om tvillingfødselen og det å elske sin egen kropp i Vogue

- Jeg aksepterte hvordan kroppen min ønsket å være.

Publisert Oppdatert

Med egne ord, fortalt til journalisten Clover Hope i amerikanske Vogue, snakker Beyoncé (36) ut om fødslene og kroppen sin i tiden etter graviditetene.

Superstjernen fronter motemagasinets septemberutgave, og det er i forbindelse med det at essayet står på trykk.

I VOGUE: Beyoncé på forsiden av septemberutgaven til Vogue.
I VOGUE: Beyoncé på forsiden av septemberutgaven til Vogue. Foto: Faksimile

- La press på meg selv

- Etter at mitt første barn ble født, trodde jeg på tingene samfunnet sier om hvordan kroppen min burde se ut. Jeg la press på meg selv for å miste all babyvekten på tre måneder, og la inn en liten turné for å forsikre meg selv om at jeg ville gjøre det. Når jeg ser tilbake på det, var det galskap, sier hun.

Beyoncé og ektemannen Jay-Z ble mor for første gang til Blue Ivy Carter 7. januar 2012. Da hun ble mor til tvillingene Rumi og Sir 13. juni 2017, fikk hun hastekeisersnitt.

- Jeg veide 99 kilo dagen jeg fødte Rumi og Sir. Jeg var oppsvulmet som følge av svangerskapsforgiftning og hadde vært sengeliggende i over en måned. Både min og babyenes helse var i fare, og derfor fikk jeg hastekeisersnitt. Vi tilbrakte mange måneder på NICU (intensivavdelingen for nyfødte, red. anm.).

Hun skryter av ektemannen, som var en stor støtte for henne, og forteller hvordan kroppen hennes kjentes annerledes ut i etterkant av fødselene.

- Noen av organene dine flyttes midlertidig og i fjernes i sjeldne tilfeller midlertidig under fødselen. Jeg er ikke sikker på om alle forstår dette.

Omfavnet kurvene

Beyoncé sier at hun omfavnet at hun hadde mer kurver i etterkant av fødselen og at hun ga seg selv kjærlighet og omsorg.

- Jeg aksepterte hvordan kroppen min ønsket å være.

Videre forteller hun om hvordan hun startet å forberede seg til sin opptreden på Coachella seks måneder senere, og at hun kuttet ut kaffe, alkohol og alle fruktdrikker i tillegg til at hun la om til et midlertidig vegansk kosthold.

- Jeg synes det er viktig at kvinner og menn ser og aksepterer skjønnheten i de naturlige kroppene sine. Derfor droppet jeg parykker og hairextensions og brukte lite makeup på denne shooten.

Enn så lenge sier hun at hun trives med kroppen sin slik den er, men at hun vil jobbe hardt på treningssenteret når tiden er inne.

- Også i dag er armene mine, skuldrene, brystene og lårene mine fyldigere. Jeg har en liten mammamage, og jeg stresser ikke med å bli kvitt den. Jeg synes den er ekte. Når jeg er klar for å få sixpack, skal jeg gå i «beast zone» og jobbe ræva av meg til jeg har den.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.