OBSERVERT PÅ BUTTA: Internett er både sjokkerte og overlykkelige over at også Beyoncé shopper på supermarkedkjeden Target.
OBSERVERT PÅ BUTTA: Internett er både sjokkerte og overlykkelige over at også Beyoncé shopper på supermarkedkjeden Target. Foto: Kevin Winter/PW18 / Contributor / Getty Images / Skjermdump Twitter

Viralt

Beyoncé tok seg en handletur på supermarkedet - og Twitter får ikke nok av det

Det viser seg at superstjernen, som alle oss andre, også glemmer å kjøpe melk og brød.

Publisert

«Skal bare ned på butta en tur og kjøpe melk, brød og potetgull, jeg» sier alle andre mennesker på denne planeten, uten at det blir noe særlig med nyheter ut av det av den grunn.

Men når (dronning) Beyoncé (37) finner ut at hun skal det samme - da går det ikke akkurat upåaktet hen på Twitter.

Stjernen tok seg nemlig nylig en handletur på supermarkedkjeden Target, og internett får ikke nok av det. Spesielt kanskje fordi det ikke er dagligdags kost å se bilder av henne hvor hun gjør helt hverdagslige ting. Flere store internasjonale medier som Elite Daily, USA Today, Cosmopolitan og The Daily Telegraph har også omtalt det noe sjeldne opptrinnet.

Vi må jo også innrømme er et eller annet med når A-kjendiser viser at de stort sett er akkurat som oss andre - det varmer litt om hjertet å se sangeren, som fyller gigantiske arenaer over hele verden, rusle gjennom bleiehyllene på dagligvarebutikken.

Bildene av Beyoncé ble først fanget opp av fankontoen @beylegion:

På bildene ser vi henne iført en ferskenfarget buksedress og solbriller mens hun går gjennom bleieavdelingen. Det er imidlertid uklart om hun var på tur for å handle bleier til tvillingene Sir og Rumi.

Reaksjonene har vært mange og intense, både fra fans og kjendiser.

Modell, kokebokforfatter og moroklump Chrissy Teigen så sitt snitt til å spøke med situasjonen og slenge ut en gjetning på hvorfor Beyoncé var på Target:

«Beyoncé, din tulling, Jeg kan bare sende deg de nye knivene mine!!» skriver hun. For ordens skyld sikter nok Chrissy til knivsettet hun lanserte i fjor høst.

Noen er imponerte over at personen som fotograferte henne var såpass stø på hendene at bildet ikke ble uklart:

Og tipper hun var på Target for å shoppe til eldstedatteren Blue Ivys bursdagsselskap.

NBA-skribenten Tyler Conway gjetter på sin side at stjernen ville se hvordan vanlige mennesker lever:

Noen mener valget av antrekket var selvfølgelig for en vanlig tur på butikken:

Og selvfølgelig angrer de fleste på at de ikke var på Target den aktuelle dagen:

Vi har bare ett spørsmål til Bey til neste gang, og det er om hun kan si fra et par dager i forveien, slik at vi rekker å bestille flybillett og vente når hun kommer? 😇😇😇

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!