Foto: Scanpix / Paul Weaver

Bekrefter at de er kjæreste

Haddy N`jie og Trond Giske er et par.

Publisert

(SIDE2): Haddy N`jie (35) bekrefter via sin manager Linn Halstesen at hun og Trond Giske (47) er blitt et par, overfor Se og Hør.

Kjøpte leiligheten

NRK-programlederen og politikeren skal ha blitt introdusert for hverandre gjennom felles venner, og da Giske i vår solgte leiligheten sin på Grünerløkka, var det N`jie som kjøpte den for 5,1 millioner, skrev VG.

Det er først den siste tiden at vennskapet skal ha utviklet seg til noe mer.

Giske har fra et tidligere forhold datteren Una, som har har sammen med ekskjæresten Anne Grethe Moe. Moe og Giske skilte lag i 2006, etter å ha vært sammen i mer enn 10 år.

POPULÆR NRK-PROGRAMLEDER: Haddy N`jie har ledet flere store produksjoner, blant annet Melodi Grand Prix og Idrettsgallaen. Her sammen med Anne Rimmen.
POPULÆR NRK-PROGRAMLEDER: Haddy N`jie har ledet flere store produksjoner, blant annet Melodi Grand Prix og Idrettsgallaen. Her sammen med Anne Rimmen. Foto: Fredrik Varfjell/Scanpix

N`jie på sin side, skilte seg fra Fredrik Lyngås Pedersen i 2012, etter 12 år som kjærester.

Giske bor nå i Maridalsveien i Oslo, etter utflyttingen fra statsrådboligen, som ikke ligger så lang ifra leiligheten som han solgte til Haddy.

Var ettertraktet ungkarskvinne

At Haddy og Trond nå er sammen, blir bekreftet bare fire måneder etter N`jie uttalte at hun ikke hadde tid til en kjæreste. Men det var nok ikke oppmerksomheten det stod på.

- Jeg får veldig mange hyggelige meldinger fra folk, og det er særlig nå under «Jakten på Norge». Mange mennesker er blitt glade i den serien, og det setter jeg umåtelig pris på, sa Haddy til Her og Nå.

På spørsmål om hva hun svarte single menn som tok kontakt, svarte hun dette:

 - Da sier jeg at det er veldig hyggelig, men det er ikke helt riktig timing nå.

Markant NRK-profil

Foruten å være programleder, har hun en solid karriere som artist bak seg, og har sluppet flere album.

Haddy har også spilt hovedrolle i en filmmusikal, gitt stemme til dronningen i filmen «Epic», og skrevet bøker og teaterstykker.

Giske har i de siste 15 årene vært blant APs fremste politikere, og har vært statsråd i alle Stoltenbergs regjeringer. Blant annet har han vært utdanningsminister og kulturminister.

VAKKER: Haddy N`jie figurerer ofte på lister over Norges best kledde kvinner.
VAKKER: Haddy N`jie figurerer ofte på lister over Norges best kledde kvinner. Foto: (Side2/Scanpix)

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!