FRA VENSTRE: Amber Heard, Cara Delevingne, Ashley Benson, Elisabeth Moss og Alex Ross Perry på «Her Smell» cocktailparty på RBC House Toronto Film Festival i helgen.
FRA VENSTRE: Amber Heard, Cara Delevingne, Ashley Benson, Elisabeth Moss og Alex Ross Perry på «Her Smell» cocktailparty på RBC House Toronto Film Festival i helgen. Foto: Sonia Recchia / Stringer / Getty Images

Underholdning

Bekrefter Ashley Benson at hun dater Cara Delevingne med denne Instagram-kommentaren?

Oppdatering: Skuespilleren hevder at hun ble hacket, og kommentarer ble fjernet.

Publisert Oppdatert

Ryktene har svirret en stund nå om at modell, skuespiller og rikmannsdatter Cara Delevingne (26) og skuespiller Ashley Benson (28) er på dater'n. I august så vi dem kline til på Heathrow i London, men ingen av dem har så langt bekreftet noe forhold.

I helgen deltok de på filmfestivalen i Toronto, i anledning den nye filmen «Her Smell», hvor de lot seg avbilde sammen til glede for pressen.

Nylig fikk bålet enda mer bensin på seg, da Cara postet dette bildet på Instagram, skriver Seventeen.

På bildet poserer hun i en delvis gjennomsiktig kjole fra Balmain som for øvrig er🔥🔥🔥, men det er ikke poenget i seg selv.

Ashley Benson kommenterte nemlig «Min» på bildet av Cara, ifølge Instagram-kontoen @commentsbycelebs:

View this post on Instagram

Instagram official. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Før hun fulgte opp med: «Jeg kan se 🍣🍣🍣 din». Hm🤔

Ifølge Urban Dictonary, som Cosmopolitan refererer til, kan sushiemojier være et bilde på en barbert vulva eller det å ha ubeskyttet sex, og det hele blir dermed plutselig også dirtytalk.

Oppdatering: Ashley Benson har i ettertid hevdet at Instagram-kontoen hennes ble hacket, og kommentarene ble fjernet, ifølge Us Magazine.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!