KJENTE FJES: Disse ser vi igjen på TV-skjermen i 2016.
KJENTE FJES: Disse ser vi igjen på TV-skjermen i 2016. Foto: (TV 2 / HBO / TV3)

Åtte TV-serier vi gleder oss til i 2016

Snart kommer det en ny sesong av Bloggerne, Paradise Hotel og Game of Thrones!

Publisert

(SIDE2): TV-året 2015 har bestått av både underholdning, drama, reality alvor og spenning - slik som det jo skal være!

Noen av TV-programmene fra 2015 kan friste med nye sesonger i det kommende året og her er noen av seriene vi gleder oss til å følge med på i 2016:

1) Hver gang vi møtes

I 2016 er det klart for en ny runde av «Hver gang vi møtes». Denne gangen er det artistene Admiral P, Eva Weel Skram, Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel, Henning Kvitnes, Ravi og Wenche Myhre som er med på programmet.

Vi ser frem til å høre nye tolkninger av gode gamle klassikere og nyere hits, og enn så lenge så mimrer vi tilbake til 2015-sesongen med OnklP sin versjon av Fru Johnsen:

Screen9na04

2) Luksusfellen

TV3 er klar for en ny sesong av Luksusfellen og dette blir den fjortende sesongen av det populære programmet! «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer.

Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp.

Screen9na043) Paradise Hotel

Triana Iglesias er klar for å invitere nye gjester til Paradise Hotel 2016. Dette blir den syvende sesongen av realityprogrammet.

Årets sesong av TV3-serien ble en stor suksess for kanalen og det har vært stor interesse for deltakerene også etter at programmet var ferdig på TV. Blant annet så var det i høst et skikkelig trekantdrama mellom Martine Sjøhaug, Isabel Raad og Pierre Louis Olsson.

To andre deltakere som var med i årets sesong, Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes, fant virkelig tonen på hotellet og de to ble det paret som stod for årets første Paradise-sex.

Nå venter reality-paret barn sammen.

Screen9na04

4) Bloggerne

I løpet av våren 2016 kommer sesong 5 av «Bloggerne» på TV 2 Bliss. Denne gangen har de fått med seg hele tolv bloggpersonligheter, blant annet Sophie Elise, Anna Rasmussen og Pappahjerte.

Screen9na04

5) Game of Thrones

Fansen har ventet lenge på en ny sesong og i april 2016 er det premiere på sesong 6 av den populære HBO-serien. Vi er klare!

LES OGSÅ: Bilder fra «Game of Thrones» sesong 6 har lekket på nett

NB! Dette videoklippet inneholder spoiler for de som ikke har sett siste episode av sesong 5.

Screen9na04

6) Girls

Denne TV-serien er tilbake på nyåret og det kan se ut som Lena Dunham gir alt nok en gang. Dunham har regi og spiller også hovedrollen som den håpefulle skribenten Hannah Horvath.

Screen9na04

7) Fuller house

Tidligere i år ble det kjent at den populære TV-serien fra 80- og 90-tallet, «Full House», får en oppfølgerserie i 2016. Den heter Fuller House og blir å se på Netflix 26.februar neste år.

Screen9na04

8) Frikjent

«Frikjent» ble en kjempesuksess og i 2016 kommer det en ny sesong av TV 2-serien.

- Vi har jobbet med sesong 2 av Frikjent i over et år, og er naturligvis utrolig glade for at vi endelig skal i produksjon. Det er alltid like spennende når skuespillerne og regissører begynner å ta tak i materialet, og universet begynner å leve. Det er mange hemmeligheter som skal opp til overflaten i den nye sesongen og ambisjonen er at den skal bli minst like god som den første - om ikke bedre, sier seriens forfattere Siv Rajendram Eliassen og Anna Bache-Wiig i en pressemelding.

Screen9na04

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.