Åtte merkelige Tinder-dater som gikk fryktelig galt

Ikke les denne saken hvis du håper på en bra match.

Publisert

Å skulle møte noen du har matchet med på Tinder, Happn eller andre datingapper, kan bli både hyggelig, morsomt, kleint, skummelt og katastrofalt. 

Man har 50/50 sjanse for at daten blir hyggelig, man treffer en superhyggelig person og får lyst til å gjenta det hele - men den kan også ende opp som en katastrofefortelling du kan skremme de single vennene dine med for alltid. 

Denne saken tar for seg det siste alternativet. I en tråd på nettforumet Reddit, har brukerne blitt bedt om å dele sine historier fra de merkeligste Tinder-datene de har vært på, og det er mildt sagt mye å ta av. 

Les også: «Submarining» er det nye datingbegrepet du helst ikke vil kjenne til

1. Fyren som var FOR klåfingret

Brukeren JaniePage forteller at hun opplevde at en Tinder-date forsøkte å beføle henne på samme måte som hun hadde blitt befølt på under en togtur.

Hun skriver: 

"Han: kjører du til jobb? 

Meg: Jepp, hva med deg? 

Han: Offentlig transport. 

Meg: Ah, jeg er ikke så fan av offentlig transport og dessuten har jeg gratis parkering på jobben, så det er vinn-vinn for meg. 

Han: Hvorfor liker du ikke offentlig transport? 

Meg: For noen årsiden stakk en drittsekk hånden sin opp under skjørtet mitt når jeg gikk av toget. Så uansett... 

Han: Gjorde han slik som dette? 

Han stakk dermed hånden sin under skjørtet mitt mens vi satt på en parkbenk og kom høyt nok opp til å føle sømmen på strømpene mine."

Les også: Å poste kjærestebilder i sosiale medier kan avsløre usikkerhet

2. Pseudovitenskapsmannen

Fredyouareaturtle skriver: 

"En fyr tilbød meg en pose med marihuana på begynnelsen av daten. Så brukte han reste av kvelden på å snakke om molekyler og energier og hvordan regjeringen forsøker å gi oss kreft på grunn av noe med lyset vi bruker?... Noe merkelige, pseudovitenskapelige greier. Jeg bare nikket med og spiste maten min (han spiste ikke noe fordi han faster 23 timer av dagen). 

Det beste var at kvinnen som satt på bordet ved siden av oss kunne høre samtalen vår og vi utvekslet megetsigende blikk, hvor øynene hennes sa "WTF er galt med den fyren?" og mine sa "Jeg vet."

3. Gameren som kom klokken tre om natten

Brukeren Baetan bjudar på med sin historie om en selsom herremann hun møtte via Tinder: 

"Møtte en fyr på Tinder, vi snakket en del på Facebook før vi møttes. Han bestemmer seg for å komme til jobben min i lunsjpausen. Jeg jobbet tredje skift på den tiden, så klokken var omkring tre på natten. Jeg hang i bilen hans i fullstendig stillhet mens han spilte på telefonen sin. Så begynte han å vise meg bilder av EKTE døde kropper på telefonen sin. Jeg hoppet så raskt ut av bilen hans. Det var min første og siste Tinder-date."

4. Han som kom ut som homofil

Kko5062 skriver: 

"Jeg matchet med en fyr jeg ikk på videregående skole med og som jeg alltid tenkte var kjekk og kul, han drev med sport, var godt likt, etc. Jeg hadde ikke sett ham på omkring ti år på dette punktet, men på Tinder-bildene sine så han helt lik ut fortsatt, så vi bestemte oss for å møtes for kaffe. 

Han kommer med langt, fett hår, skjegg og så hjemløs ut, i tillegg til at han fortalte meg at han hadde hoppet av colleget og lider av alvorlig ADHD. Han kunne ikke fokusere på en eneste ting og fiklet hele daten, fortalte meg hvordan han nå er ett med jorden og mot slutten fortalte han meg at han var homofil. Jeg er en jente. Jeg følte at jeg ble lurt."

5. Babyen

Ohdearheather deler en mildt sagt forstyrrende historie om den gangen hun havnet midt i en sexfantasi hun ikke var forberedt på: 

"Jeg hadde vært på noen dater med en fyr jeg møtte på Tinder og ting så ut til å gå veldig bra! Vi hadde felles interesser, han var morsom, smart og utrolig snill. En kveld inviterte han meg over til huset sitt (vi hadde alltid hatt dates på offentlige steder først) og jeg gikk med på det. 

Kvelden startet flott, han lagde middag, vi så en film og ting begynte å lede mot soverommet. Før vi gikk inn dit, spurte han meg om han kunne vise meg favorittrommet sitt i huset. Litt forvirret gikk jeg med på det. Han åpnet en dør ved siden av soverommet, og vi gikk inn i et barneværelse. Ikke et vanlig barneværelse, et værelse med en seng i voksenstørrelse, stellebord, bleier, etc. Han fortalte meg at han likte baby-rollespill, og ville bli veldig glad hvis jeg sa ja til å være moren hans. 

Jeg er en veldig fordomsfri person, men det var ikke en ting jeg kunne gjøre for ham, og jeg unnskyldte meg selv høflig. Han sende meg melding dagen etter og spurte om jeg kunne tenke meg om en gang til, men jeg fortalte ham igjen høflig at vi ikke kunne fortsette å treffe hverandre." 

6. Syretrippen

Steamo9000 skriver: 

"Mens vi snakket før date, forklarte han meg at han ikke drikker eller røyker eller tar noen "harde rusmidler". Når vi er på daten, forteller han meg at han skal ta syre dagen etter. Når jeg brakte det han tidligere hadde sagt på banen, kranglet han med meg om hvordan sukker i større grad enn syre er et rusmuddel. Seff, kompis. 

Vi var på en fotballkamp og han begynte å bli agressiv og lage merkelige gryntelyder. Den verste delen? Jeg overhørte folk bak oss si `Åh, se, de to er på første date. Det går ikke bra. Ser du hvor ukomfortabel hun ser ut?' Utrolig morsomt nå, men smertefullt pinlig da det skjedde." 

7. Turen til Amsterdam

Sunbeam0000 prøvde å diskutere reising med Tinder-daten - det gikk ikke så bra: 

"Omtrent femten minutter inn i daten, diskuterte vi reising, og vi hadde begge vært i Amsterdam. Da sa han: 'Dette er kanskje mer et samtaleemne for andre date, men da jeg var i Amsterdam, sugde to prostituerte meg mens kjæresten min ventet i rommet.' Jeg tipper det regnet ute, så kjæresten hans ventet på rommet. 

Les også: Ti dager, ti Tinder-dates

8. Kattekasteren

Bellflower92 ble belært om barneoppdragelse og kattekasting på første date: 

"Min første Tinder-date noensinne var med en fyr fra Romania. Han var ganske søt og jeg synes det var kult at han kom fra et annet land. Vi hadde tekstet i omkring en uke og han virket interessant. 

Vi møttes på en festival og det første jeg la merke til, var at han var rundt 20 centimeter kortere enn jeg hadde forventet og ikke lignet spesielt på bildene sine. Ikke en stor greie, mange mennesker ser annerledes ut på bilder. Han hadde også på seg for mye av et etterbarberingsvann som luktet forferdelig. 

Etter å ha kjappet oss gjennom festivalen, satte vi oss ned og pratet en stund. Jeg fortalte ham hvor mye jeg elsket barn og katter. Han fortsatte med å fortelle at da han bodde i Romania, pleide han å løfte opp katter etter halen og kaste dem opp på hus, og at det "ikke egentlgi skadet dem". Han også sa at han mente at amerikanere måtte slå barna sine mer. Etter at samtalen døde ut på en klein måte, laget jeg en unnskyldning om at jeg måtte gå hjem. Til min overraskelse, ønsket han seg fortsatt en andre date. 

Den neste fyren jeg møtte på Tinder endte opp med å bli den absolutt beste daten jeg har vært på og vi har vært sammen i nesten tre år nå."

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!