BABYLYKKE: TV-profil Asgeir Borgemoen venter sitt første barn med samboer Heidi i begynnelsen av januar.
BABYLYKKE: TV-profil Asgeir Borgemoen venter sitt første barn med samboer Heidi i begynnelsen av januar. Foto: Marius Gulliksrud / Her og Nå

Gravidlykke for programlederen

Asgeir Borgemoen: - Jeg gleder meg til å bli pappa

I vinter blir programlederen pappa for første gang. Asgeir Borgemoen viste stolt frem samboerens gravidmage på den fasjonable premieren av kinofilmen «Downton Abbey».

Publisert

Da filmversjonen av den populære BBC-serien «Downton Abbey» hadde festpremiere i Oslo, troppet kjendisene opp i staselige antrekk og var som tatt rett ut av den engelske overklassen på begynnelsen av 1900-tallet.

Programleder Asgeir Borgemoen (47) hadde med seg samboeren Heidi Ottesen Sandmo for å se den britiske familiekrøniken. De delte den gledelige nyheten om familieforøkelse.

Nesten sikre på kjønnet

– Jeg har vært bonuspappa i noen år, og nå skal vi ha en baby den første uka i januar. Det blir helt fantastisk. Da får vi en til i familien, og jeg bare gleder meg. Vi er 98,7 % sikre på at det blir en jente, men tar en ultralyd til for å være helt sikre, smiler Asgeir til Her og Nå.

Samboeren Heidi har to barn på fem og tretten fra før, og hun er overbevist om at Asgeir vil bli en god pappa for sitt første barn.

– Han er verdens beste bonuspappa i dag, og jeg tror han kommer til å bli en helt fantastisk pappa også når vi får denne babyen sammen, sier hun.

GRAVID MED NUMMER TO: Musiker Linnea Dale og ektemannen Thomas venter sitt andre barn like før jul.
GRAVID MED NUMMER TO: Musiker Linnea Dale og ektemannen Thomas venter sitt andre barn like før jul. Foto: Marius Gulliksrud / Her og Nå

Musiker-baby

Dette var kvelden for hyggelige nyheter, for også artist Linnea Dale (28) og trommeslager-ektemannen Thomas Aslaksen fortalte at de venter barn. Den kommende «Hver gang vi møtes»-deltageren blir dermed tobarnsmamma.

– Det er veldig stas. Vi gleder oss, og det blir spennende. Babyen kommer rett før juletider, så det begynner å nærme seg nå, forteller Linnea på vei inn til premieren.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!