GRAVID: Sanger Keke Wyatt er gravid, det er den tiende gangen.
GRAVID: Sanger Keke Wyatt er gravid, det er den tiende gangen. Foto: Leon Bennett / BET / Contributor

Rn'B-sanger Keke Wyatt er gravid igjen

Artist venter sitt tiende barn

«Vi gleder oss til å ønske den tiende tilføyelsen til den vakre familien vår velkommen.»

Publisert Oppdatert

Rn'B-sanger Keke Wyatt (37) og mannen Zachariah Darring skal bli foreldre. Det avslører den amerikanske artisten på Instagram.

Det er intet mindre enn tiende gang Wyatt er gravid, skriver hun selv.

Artisten har delt den glade nyheten for sine 1,4 millioner følgere sammen med et bilde av seg selv liggende i et badekar med roseblader i, iført blondeundertøy.

«Mannen min, Zachariah Darring, og jeg er så glade for å kunne fortelle at vi venter barn. Vi gleder oss til å ønske den tiende tilføyelsen til den vakre familien vår velkommen» er noe av bildeteksten til Instagram-posten.

Hun passer samtidig på å reklamere for sin kommende YouTube-serie om mamma-/artistlivet, The Keke Show.

Første barn sammen

Wyatt skilte seg fra eksmannen Michael Ford i 2017. Hun skal den gang ha lagt ut en tårevåt video på Instagram hvor hun fortalte at det hele skjedde mens hun var åtte måneder gravid med deres felles barn. I tillegg hadde en av de andre sønnene hennes fått kreft. De har totalt åtte barn sammen. I tillegg har Wyatt ett barn fra et tidligere ekteskap, ifølge People.

Ett år etter hadde livet hennes blitt snudd på hodet til det positive, og hun dele gladnyheten om at sønnen ble frisk, samtidig som hun hadde funnet kjærligheten på nytt med sin nåværende ektemann, skrev TMZ den gang.

Selv om Keke Wyatt har gått mye gravid tidligere, er dette første barn med den nåværende ektemannen Zackariah Darring.

- Et talent jeg har

Artisten har vært åpen om å balansere morsrollen med artistkarrieren. I et intervju med den kristne avisen The Christian Post i 2017, sa hun om å bli mor:

- Det høres merkelig ut, men jeg tror virkelig det er et talent jeg har.

- Det er av mine mange talenter og gaver. Det kan være vanskelig, men når du elsker noe og er lidenskapelig opptatt av det, er det ikke så hardt.