BLE KRITISERT: Dette bildet fikk plastisk kirurgi-ryktene til å svirre. Men Ariel WInter satte skapet på plass.
BLE KRITISERT: Dette bildet fikk plastisk kirurgi-ryktene til å svirre. Men Ariel WInter satte skapet på plass. Foto: Ariel Winter / Instagram

INSTAGRAM

Ariel Winter ut mot plastisk kirurgi-ryktene

Modern Family-stjerna har fått nok.

Publisert

Ariel Winter (21) har gjennom sosiale medier gjort det klart at hun ikke finner seg i å bli trakassert, verken når det gjelder utseende eller klesstil.

Ved flere anledninger har hun gått ut mot nettroll. Mange omtaler stjernen som et positivt forbilde for unge kvinner og at det er flott å se at hun står opp for det hun mener er urettferdig.

Denne gangen har hun blitt beskyldt for å ha lagt seg under kniven for andre gang. Hun har tidligere vært åpen om en brystreduksjon.

- Det er ikke noe galt med å si at jeg likte henne bedre før. Hun var så vakker før hun begynte å «hakke opp» kroppen sin. Hvis det at jeg skriver dette får bare en jente der ute til å føle seg vakker, så er det verdt det, skriver en av følgerne hennes.

21-åringen lot ikke kommentaren gå ubemerket hen, og skrev tilbake, så høflig hun bare kunne:

- Jeg setter pris på at du ønsker å hjelpe jenter å elske seg selv som de er, men du slår ned på noen andre (meg), noe jeg ikke tror var det du ønsket å gjøre? Jeg har ikke blitt operert. Det er heller ikke spesielt støttende overfor kvinner å anta ting om deres utseende som ikke stemmer, skriver hun.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!